Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λάρισα, όταν μια μητέρα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό της το παιδί της, ένα αγόρι μόλις 20 μηνών

 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή των πολυκατοικιών – οικημάτων της 110 Πτέρυγας Μάχης, στη Λάρισα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα, που είναι στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό της και παρέσυρε το παιδί της.

 

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε. 

 

Ανακοίνωσε εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας για την τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) στη Λάρισα.

 

«Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα. Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας».