Η πρώην σύζυγος του Κώστα Ευριπιώτη, Βάλια Κωστοπούλου και τα δυο παιδιά του, Αδαμάντιος και Ίωνας, ευχαρίστησαν δημοσίως τον κόσμο για την συμπαράσταση μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

 

Ο Κώστας Ευριπιώτης πέθανε σε ηλικία 56 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και το κοινό που τον αγάπησε μέσα από τους ρόλους του στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο όλα αυτά τα χρόνια.

 

Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού και τα δύο του παιδιά θέλησαν να πουν ένα «ευχαριστώ» δημοσίως σε όλους όσοι βρέθηκαν δίπλα τους στην κηδεία του Κώστα Ευρυπιώτη, το μεσημέρι της Δευτέρας. 

 

«Οι γιοι μας και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε τις εκατοντάδες των φίλων του λατρεμένου μας Κώστα, που στάθηκαν κοντά μας στο τελευταίο αντίο», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, την οποία υπογράφουν οι «Βάλια, Αδαμάντιος και Ίωνας».

 

Στο μήνυμά τους, ευχαριστούν «για την τεράστια αγάπη και εκτίμηση στο πρόσωπό του», τονίζοντας πως αυτή «είναι η πιο πολύτιμη, η πιο σπουδαία κληρονομιά που άφησε ο Κώστας μας φεύγοντας στα παιδιά μας» και ζητούν από όλους «να τον θυμάστε για πάντα, όπως κι εμείς, με χαμόγελο».

 

Ολόκληρο το μήνυμα της οικογένειας του Κώστα Ευριπιώτη:

 

«Οι γιοι μας και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε τις εκατοντάδες των φίλων του λατρεμένου μας Κώστα, που στάθηκαν κοντά μας στο τελευταίο αντίο. Ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την τεράστια αγάπη σας και εκτίμηση στο πρόσωπό του . Είναι η πιο πολύτιμη,η πιο σπουδαία κληρονομιά που άφησε ο Κώστας μας φεύγοντας
στα παιδιά μας. Να έχετε όλοι υγεία και εύχομαι να τον θυμαστε για πάντα ,όπως και εμείς, με χαμόγελο. Βάλια, Αδαμάντιος, Ίωνας»