Μοσχάτο: Νεκρή η ανήλικη που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ - Πληροφορίες για αυτοκτονία

Μοσχάτο: Νεκρή η ανήλικη που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ - Πληροφορίες για αυτοκτονία Facebook Twitter
EUROKINISSI
5

Ανήλικη ήταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, η κοπέλα που έπεσε νωρίτερα στις γραμμές του ηλεκτρικού στο Μοσχάτο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κορίτσι που έπεσε στις ράγες του τρένου, ήταν 16 έως 17 ετών, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Αστυνομικές πηγές μάλιστα, κατεβάζουν την ηλικία του κοριτσιού στα 14. 

Όπως περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες, το κορίτσι μπήκε στον σταθμό επικυρώνοντας κανονικά το εισιτήριό του. Οι ίδιοι μεταφέρουν ότι η ανήλικη κοιτούσε για αρκετή ώρα την οθόνη του κινητού τηλεφώνου της και, λίγο αργότερα, έπεσε στις γραμμές όπου την παρέσυρε ο συρμός. 

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, για την επιχείρηση απεγκλωβισμού και ανάσυρσης της κοπέλας που έχασε τη ζωή της. 

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τον τελευταίο καιρό, είναι πολλές πάλι οι περιπτώσεις αυτοκτονιών ή μήπως δεν είχαμε ενημέρωση για κάποιο διάστημα ;Άλλά σε κάθε περίπτωση, η αυτοκτονία ενός ανήλικου ανθρώπου πρέπει να μας ταρακουνάει σαν κοινωνία.Όταν συμβαίνει, κάτι λάθος έχουμε κάνει εμείς, κάποιες λάθος προτεραιότητες έχουμε βάλει.Και κάπου εκεί στο βάθος, αναζητούμε την Πολιτική και τους πολιτικούς με τις ευθύνες τους.Αλλά και τις δικές μας που τους επιλέξαμε να μας κυβερνούν. Ας σκεφθούμε λοιπόν με την ευκαιρία πριν ψηφίσουμε, να επιλέξουμε κόμματα και πολιτικούς που τουλάχιστον να υπηρετούν με σοβαρότητα το σύστημα αξιών που επαγγέλονται.
Πρέπει να νιώθεις πολύ κενός εγκεφαλικά ώστε να συνδέεις την αυτοκτονία μιας ανήλικης με την πολιτική. Η σωστή κατά τη γνώμη σου κομματική επιλογή άραγε θα φέρει στη ζωή το παιδί και θα αποτρέψει άλλους ανθρώπους ή παιδιά από το να βάλουν τέλος στη ζωή τους;
"Πρέπει να νιώθεις πολύ κενός εγκεφαλικά..." Πηγή: www.lifo.grΜε σχολιαστή που ξεκινάει με προσωπική επίθεση αντίς επιχειρημάτων, αρνούμαι να μπω καν στην διαδικασία να εξηγήσω την σύνδεση ανάμεσα στην Πολιτική (με κεφαλαίο) και την αυτοκτονία ενός εφήβου.Σας εύχομαι καλή ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ επιλογή (αυτό καταλάβατε ή θέλατε να καταλάβετε, οπότε "σκοτώστε" τον αντίπαλο...).
Και επειδή το πρωί απάντησα βιαστικά, διέφυγε του δικού σας εγκεφάλου ότι πρώτιστα το σχόλιό μου αναφερόταν σε πρόσφατες αυτοκτονίες ΓΕΝΙΚΑ.Απλά, εξειδίκευα και επεσήμανα την ιδιαιτερότητα όταν ο αυτοκτονών είναι έφηβος.Και μόνο λοιπόν που ο εγκέφαλος σας το περιόρισε στην - όλως τυχαίως επίκαιρη... - "κομματική" επιλογή, εξηγεί την βίαιη επίθεση στον προφανώς "κομματικό εχθρό" που διακρίνατε.Χαρακτηρίστε τον λοιπόν "πολύ κενό εγκεφαλικά", να τελειώνουμε ... (Εκτός αν σαν χαρακτήρας, όποιον διαφωνεί μαζί σας, τον χαρακτηρίζετε ευγενικά ηλίθιο).Και αν επιμένει, στην εξορία ή σε κατ' οίκον περιορισμό, άραγε ;Οπότε, ξαναλέω :"Ας σκεφθούμε λοιπόν με την ευκαιρία πριν ψηφίσουμε,.."
Χαρισμένο το αποτέλεσμα των εκλογών στους 17 "θετικούς", που επί 2 μέρες αφότου ανέβασα τα παρακάτω 2 διευκρινιστικά σχόλια (24/5) μέχρι χθες βράδυ, σαν να μην καταλάβαιναν ότι άλλο Πολιτική και άλλο ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ.