Σοβαρό τροχαίο στην Πατησίων - Όχημα χτύπησε δύο πεζές γυναίκες και τις τίναξε στο άλλο ρεύμα

Σοβαρό τροχαίο στην Πατησίων - Όχημα χτύπησε δύο πεζές γυναίκες και τις τίναξε στο άλλο ρεύμα Facebook Twitter
1

Σοβαρό τροχαίο με θύματα δύο γυναίκες σημειώθηκε στην οδό Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας.


Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης και οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ΙΧ χτύπησε δύο γυναίκες οι οποίες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Συγκεκριμένα το σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στις 9.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Πατησίων και Μηθύμνης.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, και με μεγάλη ταχύτητα κατευθύνθηκε στη διαχωριστική νησίδα και έπεσε πάνω στο φανάρι. Στο σημείο αυτό ήταν δυο γυναίκες οι οποίες δέχτηκαν δυνατό χτύπημα και βρέθηκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Πατησίων.

Στη συνέχεια τις γυναίκες χτύπησε ένα άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο καθώς ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει με συνέπεια να τραυματιστούν σοβαρά και να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Η μία γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση και η άλλη βρίσκεται σε καταστολή. Σε κατάσταση σοκ ήταν οι δύο οδηγοί, τόσο αυτός που  χτύπησε τις γυναίκες στο φανάρι όσο και αυτός που  με το όχημά του τις παρέσυρε όταν βρέθηκαν στο αντίθετο ρεύμα.

Οι επόμενες ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την ζωή των δύο θυμάτων. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του τροχαίου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Να εξακριβωθούν τα αίτια του ατυχήματος; Όλοι νομίζω έχουμε δει πως οδηγούν στην Ελλάδα όλοι. Μεθυσμένοι, κάποιοι "φτιαγμένοι" όπως εκείνος που είχε σκοτώσει 3 άτομα πριν κάτι χρόνια με τον ίδιο τρόπο, μιλώντας στο κινητό και παραβιάζοντας κάθε STOP και κόκκινο φανάρι με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όσο δεν κάνει τίποτα η Τροχαία γι' αυτό δυστυχώς θα συνεχίσει να γίνεται.