Μυστήριο με το θάνατο της 26χρονης στου Παπάγου - Πώς έπεσε στο κενό

Μυστήριο με το θάνατο της 26χρονης στου Παπάγου - Πώς έπεσε στο κενό Facebook Twitter
0

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου μιας 26χρονης γυναίκας στην περιοχή του Παπάγου στην Αθήνα το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Η γυναίκα βρέθηκε τραυματισμένη σε ακάλυπτο τριώροφης πολυκατοικίας από αστυνομικούς. Ωστόσο η πολυκατοικία δεν ήταν αυτή που διέμενε. Τις αρχές ειδοποίησε η ιδιοκτήτρια η οποία αναστατώθηκε από θορύβους που άκουγε από τον 3ο όροφο.

Στο σημείο έφτασε άμεσα το ΕΚΑΒ ωστόσο στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος της 26χρονης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διαμέρισμα από το οποίο φαίνεται να έπεσε η άτυχη γυναίκα ήταν ξενοίκιαστο ενώ φέρεται να χρησιμοποιείται για ενοικίαση μέσω πλατφόρμας βραχύβιας ενοικίασης.

Η Αστυνομία έρευνα τους λόγους και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η νεαρή γυναίκα βρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο. Η ίδια έμενε στην περιοχή του Παπάγου και οι γονείς της δεν ήταν σε θέση να εξηγήσουν για ποιο λόγο βρέθηκε εκεί.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει αν η 26χρονη ήταν μόνη της, αν και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να δείχνει παρουσία άλλου προσώπου. Επίσης δεν υπάρχουν ενδείξεις για αυτοκτονία, αλλά ούτε και κάποιο στοιχείο που να δείχνει εγκληματική ενέργεια.

Από τις αρχές ωστόσο δεν αποκλείεται η δολοφονία, αλλά ούτε και η αυτοκτονία ή το ατύχημα.

Τις έρευνες έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ