Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια στην Ομόνοια - Τέσσερις τραυματίες

Αιματηρή συμπλοκή με μαχαίρια στην Ομόνοια - Τέσσερις τραυματίες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
2

Αιματηρή συμπλοκή με μαχαιρώματα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Σαπφούς στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα. 

Όλα συνέβησαν όταν δυο υπήκοοι Πακιστάν επιτέθηκαν σε ομάδα ομοεθνών και μαχαίρωσαν συνολικά τέσσερα άτομα τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έγινε πραγματική σύρραξη για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην οποία ενεπλάκησαν πάνω από 20 άτομα, όλοι Πακιστανοί.

Πέντε συλλήψεις και 55 προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την Αστυνομία για την αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας.

Όλοι έχουν οδηγηθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, η οποία διενεργεί προανάκριση για το άγριο επεισόδιο.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Καλοπροαίρετα σκεπτόμενος,τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στους Πακιστανούς?Σοβαρά απορώ,η συγκεκριμένη κοινότητα χαρακτηριζόταν από συστολή και πραότητα ,τους κοιτούσες στο δρόμο και χαμήλωναν το βλέμμα.Τι συμβαίνει "στην άκρη της πόλης"?
Καλοπροαίρετα θα σου πω ότι όταν απουσιάζει πλήρως μεταναστευτική πολιτική και όταν αυτή υφίσταται δεν έχει ως γνώμονα το καλό της κοινωνίας αλλά άλλα πράγματα τότε σωρευεται μια κρίσιμη μάζα που η συστολή και η πραότητα δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες της.