Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 30χρονου δικηγόρου η σορός του οποίου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε γκρεμό στα Τουρκοβούνια με την οικογένειά του να ζητά δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση καθώς αποκλείει το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

 

Πρόσωπα από το στενό φιλικό περιβάλλον του άτυχου δικηγόρου, υποστηρίζουν πως ο 28χρονος δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει. Παρόλα αυτά επισήμαναν, ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα καθώς δανειζόταν συνεχώς χρήματα προκειμένου να καλύψει κάποιες οφειλές του.

 

Επιπλέον μαρτυρίες από το οικογενειακό του περιβάλλον υποστηρίζουν ότι ο 30χρονος δεχόταν απειλητικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο κάτι που οδήγησε την οικογένειά του στην απόφαση να ζητήσει νέα ιατροδικαστική εξέταση της σορού.

 

 

'Ετσι ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος για τη νέα ιατροδικαστική αξιολόγηση των ευρημάτων στη σορό του 28χρονου.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε αρχικά τη σωρό του έκανε λόγο για «Πολλαπλές κακώσεις σώματος σε κεφάλι, κοιλία, δεξιό μηρό και θάνατος που οφείλεται σε πτώση εξ ύψους» οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά πιθανότατα σε αυτοκτονία.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστής που ορίστηκε ως τεχνική σύμβουλος από την πλευρά της οικογένειας εξέτασε τη σορό, και θεωρεί ως ιδιαίτερα σοβαρή την ύπαρξη δύο τουλάχιστον τραυμάτων στο κρανίο του άτυχου δικηγόρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του στο γκρεμό.