Από τον ίδιο λόγο πέθαναν τα δυο βρέφη στη Λάρισα- Τι έδειξε η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση

Από τον ίδιο λόγο πέθαναν τα δυο βρέφη στη Λάρισα- Τι έδειξε η δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση Facebook Twitter
0

Από τον ίδιο λόγο φαίνεται πως πέθαναν τα δυο βρέφη στη Λάρισα, που έφυγαν από την ζωή ξαφνικά το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με την έκθεση των ιατροδικαστών.

Συγκεκριμένα, ο θάνατος του 4 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του στον Τύρναβο στις 21 Φεβρουαρίου οφείλεται σε λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε τα συμπτώματα λοίμωξης, ενώ στάλθηκε δείγμα αίματος στο Εθνικό Κέντρο Μηνιγγίτιδας ώστε να εντοπιστεί ο λοιμογόνος παράγοντας.

Επίσης έχουν ληφθεί και δείγματα για την πραγματοποίηση ιστολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι το 4 μηνών βρέφος από τον Τύρναβο είναι το δεύτερο περιστατικό μετά το 13 μηνών βρέφος από το Μεγάλο Ελευθεροχώρι Ελασσόνας, το οποίο επίσης την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου έχασε ξαφνικά την ζωή του και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε χτες, ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού με το onlarisa.gr που επικαλείται πηγές της οικογενείας, να κάνει λόγο για πνευμονία.

Η ιατροδικαστική έρευνα και για τα δύο βρέφη συνεχίζεται.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Ελλάδα / Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Λειτουργεί η επιχείρηση στην παραλία Πάνορμος αν και είχε σφραγιστεί από τον δήμο Μυκόνου το καλοκαίρι του 2023 - Ανύπαρκτη η επιχείρηση στο MyCoast - Τι δηλώνει στη LiFO ο δήμαρχος Μυκόνου
NEWSROOM
Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα Ορθόδοξη διακόνισσα στη σύγχρονη εποχή στην Ζιμπάμπουε

Διεθνή / Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα διακόνισσα της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ζιμπάμπουε

Η ορθόδοξη εκκλησία αλλάζει σελίδα - Η διακόνισσα Αγγελική, η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ιερό, σπουδάζει Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές και έχει στόχο μέσα από το έργο της να προστατεύσει τον πλανήτη
NEWSROOM