Δεκάδες «Άγιοι Βασίληδες» αποβιβάστηκαν δια θαλάσσης στην Πάργα

Δεκάδες «Άγιοι Βασίληδες» αποβιβάστηκαν δια θαλάσσης στην Πάργα Facebook Twitter
Facebook / Ναυτικός Όμιλος Πάργας
0

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισαν τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Πάργας να αποβιβαστούν στην παραλία της πόλης και να μοιράσουν δώρα.

Φορώντας στολές Άγιου Βασίλη, οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάργας κωπηλάτησαν όρθιοι σε σανίδες SUP ενώ η πορεία τους προς την ακτή καταγράφηκε με drone και action cameras. 

Μάλιστα σε ένα από τα SUP, μαζί με το μέλος του Ομίλου που κωπηλατούσε, επενέβαινε και ο τετράποδος φίλος του.

Παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν αρκετά καλές το πρωτότυπο αυτό κομβόι έπρεπε να περάσει κάτω από μια προκυμαία για να φτάσει στην παραλία.

Οι κωπηλάτες με την αποβίβασή τους χάρισαν δώρα σε παιδιά τα οποία είδαν έκπληκτα τους «Άγιους Βασίληδες» να καταφθάνουν δια θαλάσσης. 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM