Διαιτητής Τζήλος: Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν - Τι κατέθεσε για τον ξυλοδαρμό

Διαιτητής Τζήλος: Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν - Τι κατέθεσε για τον ξυλοδαρμό Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχτηκε το πρωί από αγνώστους, έξω από το σπίτι του, έδωσε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος στην κατάθεσή του στην αστυνομία. 

Στις 9:10 π.μ, ο διαιτητής ξυλοκοπήθηκε άγρια από κουκουλοφόρους που τον τραυμάτισαν στο κεφάλι και στα πόδια, ενώ έβγαινε από το σπίτι του. Οι γείτονες κάλεσαν άμεσα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας. 

Στην κατάθεσή του σε αξιωματικούς της αστυνομίας, κάνει λόγο για τρεις, «θηριώδεις» δράστες. «Ένας με κρατούσε, δύο με χτυπούσαν», είπε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου Παναγιώτη Νάνου, η κατάσταση της υγείας του διαιτητή της Super League  δεν εμπνέει «καμία ανησυχία». 

Σύμφωνα με τον κ. Νάνο, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα εργαστηριακά αποτελέσματα δείχνουν «ευτυχώς ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε σχέση με τις κακώσεις που έχει στο κεφάλι και στα κάτω άκρα».

Σήμερα ο κ. Τζήλος θα παραμείνει στο νοσοκομείο και, αύριο, οι γιατροί θα εκτιμήσουν την υγεία του και, «κατά πάσα πιθανότητα» θα πάρει εξιτήριο.

Κούγιας: Η επίθεση συνδέεται με το ποδόσφαιρο 

 

Την υπεράσπιση του διαιτητή, ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Έχω αναλάβει την υπόθεση του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Είχα ένα δικαστήριο στη Λάρισα σήμερα και μου έστειλε μήνυμα ο Πρόεδρος της ομάδας πως βρίσκεται στο Νοσοκομείο σοβαρά χτυπημένος ο κ. Τζήλος. Διέκοψα την δίκη και πήγα στην κλινική», δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο κ. Κούγιας.

«Ήταν στο ακτινολογικό τμήμα, για να κάνει μια σοβαρή εξέταση. Είναι πολύ χτυπημένος στο κεφάλι, αλλά η μεγάλη ζημιά είναι στο γόνατο (...) Ο Θανάσης Τζήλος είναι καταπληκτικός επιστήμονας, πολιτικός μηχανικός. Ήταν άτυχος και έπεσε στην παράγκα μια δεκαετία, δεν γινόταν διαιτητής Σούπερ Λιγκ. Είναι ευγενικός άνθρωπος, και ο ίδιος και εγώ πιστεύουμε πως λόγω του ποδοσφαίρου συνέβη αυτό που συνέβη».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM