ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ηχητικό ντοκουμέντο με τον 21χρονο κατηγορούμενο για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη

Ηχητικό ντοκουμέντο με τον 21χρονο κατηγορούμενο για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη Facebook Twitter
0

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως για το παρελθόν του 21χρονου που κατηγορείται, μαζί με έναν 19χρονο, για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο 21χρονος ακούγεται να προσεγγίζει μια πρώην σύντροφο του 19χρονου συγκατηγορουμένου του.

Η ίδια, υποστηρίζει πως ο 19χρονος υπήρξε επιθετικός και απέναντι της, θεωρώντας κατώτερες τις γυναίκες ενώ, όπως λέει, στο παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει και άλλη κοπέλα. 

«Είναι επιθετικός, θεωρούσε πάντα τις κοπέλες κατώτερες, είχε εμμονή με τη σεξουαλική επαφή. Με εύκολες αφορμές θα έπαιζε ξύλο. Μου είχε σηκώσει χέρι. Έχει σηκώσει και σε άλλη παλιά κοπέλα, επειδή τον πείραζε και της είχε χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο» λέει μεταξύ άλλων η κοπέλα που είχε σχέση με τον 19χρονο.

Ξεσπά η μητέρα της 21χρονης

 

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα» δήλωσε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη είπε για τους δύο κατηγορούμενους: «Την έφαγαν σαν το σκυλί στο αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου (...) Να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της».

«Την βασάνισαν (...) Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαναχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη, την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στα αμπέλι».

«Ηταν παιδί με στόχους, είχε όνειρα, όνειρα αυτό το κορίτσι, όνειρα για τη ζωή και αυτά τα δύο τέρατα να κόψουν τα όνειρά της (...) Να οδηγήσουν στον θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται; Η κοινωνία όλη τους χλευάζει. Η αγάπη μου, το σπλάχνο μου, η συντροφιά μου ό,τι πιο πολύτιμο, πιο όμορφο ήταν η Ελένη», πρόσθεσε.

«Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο (...) Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψύχη μου».

 
Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM