«Βαρύ ποινικό μητρώο» είχε η δικηγόρος που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά- Ήταν η δεύτερη απόπειρα εναντίον της

«Βαρύ ποινικό μητρώο» είχε η δικηγόρος που δολοφονήθηκε στην Κηφισιά- Ήταν η δεύτερη απόπειρα εναντίον της Facebook Twitter
2

Προανάκριση για την υπόθεση δολοφονίας της 33χρονης δικηγόρου, που εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Τετάρτης, μέσα στο αυτοκίνητό της στο γκαράζ της πολυκατοικίας, όπου διέμενε στην Κηφισιά, διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η 33χρονη δέχθηκε αρκετές σφαίρες, τουλάχιστον 15 σύμφωνα με δημοσιεύματα, από άγνωστους δράστες, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της. Οι αρχές εικάζουν πως κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες της είχαν στήσει καρτέρι μέσα στο γκαράζ.

Η δολοφονία φέρεται να έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μόλις το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Την 33χρονη αναζητούσε από χθες η μητέρα της και όταν δεν κατάφερε να την εντοπίσει πήγε στο σπίτι της μαζί με την οικιακή βοηθό, όπου και την εντόπισαν νεκρή στο γκαράζ.

Βαρύ ποινικό μητρώο και σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι η 33χρονη είχε βαρύ ποινικό μητρώο και σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας. Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί, μεταξύ άλλων, για ληστείες, κλοπές, υποθέσεις ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ πιθανολογείται ότι έχει εμπλακεί και σε ληστεία χρηματαποστολής το 2009, υπόθεση για την οποία συγκατηγορούμενός της ήταν «βαρύ» όνομα της αθηναϊκής νύχτας.

Η 33χρονη, που ήταν μητέρα ενός κοριτσιού, περίπου επτά ετών, είχε μετακομίσει στην περιοχή πριν από περίπου ένα χρόνο και φέρεται να ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, ύποπτου για την δολοφονία 43χρονου βαρυποινίτη, με το προσωνύμιο «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας». Μάλιστα το 2009 είχε θεωρηθεί ύποπτη για την δολοφονία της συζύγου αρχινονού της νύχτας στον Πειραιά, η οποία είχε εκτελεστεί μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια.

Είχαν αποπειραθεί ξανά να την δολοφονήσουν

Όπως προκύπτει, αυτή ήταν η δεύτερη απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Η πρώτη ήταν τον Οκτώβριο του 2011 όταν την είχαν πυροβολήσει άγνωστοι δράστες μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Βεΐκου στο Γαλάτσι. Τότε οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα προσέγγισαν το αυτοκίνητό της, την πυροβόλησαν με πιστόλι και στη συνέχει ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που ασχολούνται με την υπόθεση απέδωσαν τότε την επίθεση σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

Με πληροφορίες από Καθημερινή, Βήμα, newsit και ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια