Συγκλονίζει η μητέρα του Παύλου Φύσσα για το βράδυ της δολοφονίας: Προσπαθούσα να τον ζεστάνω για να συνέλθει

Συγκλονίζει η μητέρα του Παύλου Φύσσα για το βράδυ της δολοφονίας: Προσπαθούσα να τον ζεστάνω για να συνέλθει Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
1

Συγκλονίζει η Μάγδα Φύσσα, σε συνέντευξή της με αφορμή τη συμπλήρωση πέντε ετών από τη δολοφονία του γιου της, Παύλου.


Μιλώντας στον realfm και την εκπομπή «Ελληνοφρένεια», επισήμανε πως «θέλω να  δω να τιμωρούνται οι δολοφόνοι, όμως αυτό δεν μας καλύπτει. Το παιδί μας θέλουμε , δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Μπορούν να μας φέρουν πίσω το παιδί μας; Ακόμα και να υπήρχε η θανατική ποινή και τον εκτελούσαν, πάλι δεν θα μας ικανοποιούσε».


«Για εμάς δεν θα είναι δικαίωση η απόφαση του δικαστηρίου. Σε μία δολοφονία, η λέξη "δίκαιο" που μπορεί να χωρέσει; Θα με δικαίωνε αν έφερναν τον Παύλο πίσω. Δικαίωση δεν νομίζω ότι θα βρούμε εμείς ποτέ. Δεν με καλύπτει τίποτα. Ακόμα και να μου πουν ότι τον πάμε στο Σύνταγμα και τον εκτελούμε, είναι πολύ λίγο για το κακό που μου έχει κάνει», τόνισε.

Συμπλήρωσε πως «τον πρώτο καιρό, δεν υπήρχε μίσος γιατί δεν είχα περιθώριο να κάτσω να σκεφτώ τους υπαίτιους. Έπρεπε να προσπαθήσω να μάθω να ζω χωρίς τον Παύλο. Ακόμα και τώρα τρώει χρόνο. Ήρθε όμως το μίσος, ήταν κάτι που το φοβόμουν από την αρχή. Όσο περνάει ο καιρός, δεν μειώνεται καθόλου».

Σε ερώτηση αν θα μιλούσε στον Γιώργο Ρουπακιά, τι θα του έλεγε, απάντησε: «τι να του έλεγα. Ας τον άφηναν πάνω μου να καλοπεράσει, κομμάτια θα τον έκανα. Ένας πληρωμένος δολοφόνος είναι. Ό,τι και να μου πει θα με λυτρώσει;».

«Όποτε έρχονταν στο δικαστήριο πάντα ήταν προκλητικοί. Εγώ εκεί τρώω τις σάρκες μου. Βλέπεις στα πρόσωπά τους ότι δεν υπάρχει ίχνος μετάνοιας. Αυτό είναι που σε τρελαίνει», πρόσθεσε σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.

Αναφερόμενη στο βράδυ της δολοφονίας, είπε πως ο Παύλος ήταν ήδη νεκρός όταν πήγε στο νοσοκομείο να τον δει. «Προσπάθησα να τον ζεστάνω μπας και γίνει τίποτα. Σκεφτόμουν πως αν τον ζεστάνω θα συνέλθει, αλλά δεν», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στο βίντεο που κατέθεσε η πολιτική αγωγή ενώπιον του δικαστηρίου τις προηγούμενες ημέρες, επέρριψε ευθύνες σε αστυνομικούς που βρίσκονταν πολύ κοντά στο σημείο την ώρα της δολοφονίας αλλά δεν ενήργησαν.

«Η απουσία του είναι η πιο ψυχοφθόρα από όλο αυτό», είπε, ενώ σε ερώτηση τι της λείπει πιο πολύ από τον γιο της, απάντησε πως «αυτό που μου λείπει πιο πολύ είναι το "μάνα"».

«Όσοι ψηφίζουν Χ.Α , δεν δικαιολογούνται πια, είναι συνυπεύθυνοι», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: 

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM