Ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη

Ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη Facebook Twitter
1

Τραγική κατάληξη είχε η αγωνιώδης αναζήτηση του Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, καθώς ταυτοποιήθηκε πως είναι ανάμεσα στους νεκρούς από τη φωτιά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ταυτοποίηση έγινε στο νεκροτομείο της Αθήνας. O αδελφός του φέρεται να προσήλθε στο νεκροτομείο όπου και αναγνώρισε την σορό.

Μέχρι στιγμής άγνωστη παραμένει η τύχη της Χρύσας Σπηλιώτη. 

Το ζευγάρι φέρεται να είχε αναζητήσει καταφύγιο στην παραλία στο Μάτι, στο Κόκκινο Λιμανάκι, όταν ξέσπασε η φωτιά κι έκτοτε αγνοούνταν.  

Τις ελπίδες της οικογένειας είχε αναπτερώσει χθες ο εντοπισμός του σκύλου της ηθοποιού, με το κλουβί του, κοντά στη θάλασσα, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Τουρναβίτης ήταν ανάμεσα στα θύματα της πυρκαγιάς. 

Από την πρώτη στιγμή, περίοικοι ανέφεραν πως είχε καεί το σπίτι της και η βάρκα της, ενώ το ΙΧ της βρέθηκε καμένο κάπου κοντά στο Κόκκινο Λιμανάκι, όπου βρέθηκαν τα πολλά θύματα. Οι δυο τους επρόκειτο να φύγουν για διακοπές, στην Άνδρο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο αντίκτυπος που από όλη αυτή την ιστορία δυστυχώς είναι μεγάλος και αφορά πολλούς ανθρώπους. Συγγενείς, παιδιά συντρόφους φίλους γνωστούς. Εικόνες και γεγονότα που δεν μπορούν να ξεχαστούν ποτέ από αυτούς τους ανθρώπους που βίωσαν τέτοιο δραμα. Η θλίψη μου είναι τεράστια όπως και κάθε ανθρωπος που έχει συναίσθηση της κατάστασης αισθάνεται ετσι. Εύχομαι σε αυτούς τους ανθρώπους να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο και να σταθούν στα πόδια τους.