19χρονος είχε κατακλέψει τους λουόμενους στη Βουλιαγμένη

19χρονος είχε κατακλέψει τους λουόμενους στη Βουλιαγμένη Facebook Twitter
0


Συνελήφθη 19χρονος Αλγερινός, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, κατηγορούμενος για κλοπές από λουόμενους, σε παραλίες της Βουλιαγμένης.


Ειδικότερα, ο 19χρονος αφαίρεσε τσάντα, την ώρα που ο κάτοχός της κολυμπούσε, αλλά έγινε αντιληπτός από λουόμενους και λίγο αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.


Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βουλιαγμένης, ο δράστης διέπραξε το τελευταίο δίμηνο επτά παρόμοιες κλοπές σε παραλίες της περιοχής.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, έχει κατηγορηθεί και παλαιότερα για παρόμοια αδικήματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Ελλάδα / Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Οι γονείς καταγγέλλουν «εγκληματική αμέλεια» από πλευράς Δήμου Χαλκιδέων και Υπουργείου Παιδείας, κατηγορώντας τις αρμόδιες αρχές για την έλλειψη ελέγχων και συστηματικής συντήρησης των σχολικών εγκαταστάσεων
LIFO NEWSROOM