Νεκρή βρέθηκε η Κατερίνα Γοργογιάννη που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο

Νεκρή βρέθηκε η Κατερίνα Γοργογιάννη που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο Facebook Twitter
0

Στην 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο, ανήκει τελικά το πτώμα της νεαρής γυναίκας, που εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο πάρκο Νεολαίας, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί, αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή αυτοκτονία, ενώ από τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατος της πιθανότατα να οφείλεται λόγω πτώσης από μεγάλο ύψος.

Όλες αυτές τις ημέρες η μητέρα και ο αδερφός της άτυχης Κατερίνας την αναζητούσαν σε κάθε πιθανή περιοχή, ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό της συμμετείχαν κλιμάκια της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Επίσης όπως εκτιμάται, λόγω της κατάστασης του πτώματος, ο θάνατος είχε επέλθει πριν από αρκετές ημέρες.

Νεκρή βρέθηκε η Κατερίνα Γοργογιάννη που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο Facebook Twitter

Το χρονικό

 

Το πτώμα της 37χρονης βρήκε το πρωί της Τετάρτης πολίτης που περνούσε μέσα από το πάρκο και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Αστυνομικοί, αλλά και ο ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο, όπου πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο.

Όπως διαπιστώθηκε το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης Κατερίνας δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανές, γι' αυτό και μέχρι τότε κάποιος δεν έτυχε να το αντιληφθεί.

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης του πτώματος ανέλαβε ο μικρότερος αδερφός της Κατερίνας.

Συντετριμμένη η μητέρα της ανέφερε, μιλώντας στο cretapost, ότι δεν πιστεύει την τραγική κατάληξη που είχε η αναζήτηση του παιδιού της και δε μπορούσε να αντικρίσει το άψυχο σώμα της Κατερινούλας της.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM