Σεισμός

Συλλαλητήριο για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς σήμερα στην Ορεστιάδα

Συλλαλητήριο για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς σήμερα στην Ορεστιάδα Facebook Twitter
0

Συλλαλητήριο συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στην Ορεστιάδα.

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη στις 13:30, στην κεντρική πλατεία, με αίτημα να επιστρέψουν στην Ελλάδα ο ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης και ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Εβρο.

Το τοπικό site evros-news.gr κάνει λόγο για μεγάλη κινητοποίηση, ενώ όπως αναφέρει το παρών αναμένεται να δώσουν και οι γονείς του Κούκλατζη.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών για τη σημερινή συγκέντρωση και το πρόγραμμα εκδηλώσεων αναφέρει:

10:00 π.μ.: Αναχώρηση ποδηλατών με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ορεστιάδας «ΡΗΣΟΣ» και όποιων άλλων επιθυμούν με άλλα μεταφορικά μέσα από την κεντρική πλατεία Νέας Ορεστιάδας με προορισμό τις Καστανιές.

12:00 μ.μ.: Επιστροφή από τις Καστανιές

13:30 μ.μ.: Έναρξη συγκέντρωσης συλλόγων στην κεντρική πλατεία Νέας Ορεστιάδας.

Στο μεταξύ, μιλώντας το Σάββατο στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης ζήτησε να γίνουν όλες οι ενέργειες για να επιστρέψουν πίσω οι δύο στρατιωτικοί.

«Είμαστε ρεαλιστές βλέπουμε ότι η υπόθεση αυτή ίσως έχει αρκετά χρονικά μακρύ δρόμο ακόμη αλλά εμείς θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα της καλής γειτνίασης, της φιλίας μεταξύ των δύο λαών και να μπορέσουμε να βροντοφωνάξουμε αυτό το αίτημά μας να γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω», είπε.

Ελλάδα
0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM