No.1

Νεκρός 20χρονος στρατιώτης στην Ημαθία - Ανακοίνωση από το ΓΕΣ για το θάνατό του

Νεκρός 20χρονος στρατιώτης στην Ημαθία - Ανακοίνωση από το ΓΕΣ για το θάνατό του Facebook Twitter
2

Νεκρός είναι ένας νεαρός στρατιώτης στην Ημαθία, σύμφωνα με ανακοίνωση που έγινε πριν από λίγο από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Ο στρατιώτης ηλικίας είκοσι ετών εκτελούσε υπηρεσία σκοπού σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την λιτή ανακοίνωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση: 

«Στις 3 Μαρτίου 2018, και περί ώρα 16:30, ο Στρατιώτης Κ. Δ., ετών 20, που υπηρετούσε σε μονάδα της ΜΕΡΥΠ στην περιοχή της Ημαθίας, τραυματίσθηκε θανάσιμα με το υπηρεσιακό του τυφέκιο, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού.

Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του.»

 

Σύμφωνα πληροφορίες ο 20χρονος φαντάρος ολοκλήρωνε τη θητεία του σε περίπου ένα μήνα ενώ το σπίτι του βρισκόταν μόλις διακόσια μέτρα από το στρατόπεδο όπου υπηρετούσε. Το onalert κάνει λόγο για αυτοκτονία και μάλιστα αναφέρει πως σε απόσταση 20 μέτρων βρισκόταν ο αρχιφύλακας του στρατοπέδου που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

 

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: >>> Με απλά λόγια: Πώς χωρίζονται τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία στον Έβρο;

 

Ελλάδα
2

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΜΜ

Ελλάδα / Απεργία για τα Τέμπη: Η χώρα στους δρόμους - Μαζικές κινητοποιήσεις το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα

Τρία χρόνια μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών η μνήμη γίνεται φωνή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Ποιοι απεργούν - Κλειστά θέατρα, δεμένα πλοία, χωρίς τρένα
THE LIFO TEAM