Στα χέρια της Αστυνομίας 59χρονος με δεκάδες εντάλματα σύλληψης και συνολική ποινή φυλάκισης 106 ετών

Στα χέρια της Αστυνομίας 59χρονος με δεκάδες εντάλματα σύλληψης και συνολική ποινή φυλάκισης 106 ετών Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη ενός 59χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούν δεκάδες εντάλματα σύλληψης, αλλά και καταδίκες με συνολική ποινή φυλάκισης 106 ετών, προχώρησε σήμερα Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 59χρονος είναι υπήκοος Κύπρου και κατηγορείται για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, απάτης, φοροδιαφυγής, υπεξαίρεσης, καθώς και παραβίαση νομοθεσιών περί επιταγών, περί φορολογίας και περί δημοσίων εσόδων.

Συγκεκριμένα σε βάρος του εκκρεμούν 14 Εντάλματα Σύλληψης των Ανακριτών Πλημμελειοδικών Αθηνών και Πατρών, 13 Διατάξεις Προέδρων Εφετών Αθηνών και Πατρών, καθώς και Εισαγγελέα Εφετών Πατρών, 2 Βουλεύματα Συμβουλίου Εφετών Αθηνών και 39 καταδικαστικές αποφάσεις (Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, καθώς και Τριμελών Πλημμελειοδικείων Πειραιά και Πατρών) με συνολική ποινή φυλάκισης 106 ετών και 1 μηνός και συνολική χρηματική ποινή 10.500 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM