16χρονος έπεσε από βράχο ενώ έβγαζε selfie στο Κερατσίνι - Νοσηλεύεται στην εντατική

16χρονος έπεσε από βράχο ενώ έβγαζε selfie στο Κερατσίνι - Νοσηλεύεται στην εντατική Facebook Twitter
1

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 16χρονος στο Κερατσίνι, ο οποίος έπεσε από βράχο καθώς προσπαθούσε να βγάλει μία selfie.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 16χρονος φέρεται να παραπάτησε και έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 10 μέτρων.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, διακομίστηκε άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση, και πλέον νοσηλεύεται στην εντατική.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
"Η διαφορά μεταξύ βλακείας και ευφυίας είναι ότι η ευφυία έχει όρια". Άλμπερτ ΑϊνστάινΜακάρι να έχει αίσιο τέλος η ιστορία και επιτέλους ας βγει κάτι καινούργιο να σταματήσει αυτή η selfomania!!.!