Γνωστός τράπερ προσήχθη από την ΔΙ.ΑΣ - Η «πρόβα για βίντεο κλιπ» και τα πρόστιμα

Γνωστός τράπερ προσήχθη από την ΔΙ.ΑΣ - Η «πρόβα για βίντεο κλιπ» και τα πρόστιμα Facebook Twitter
0

Στην προσαγωγή γνωστού τράπερ στα Νέα Λιόσια, προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. το απόγευμα της Κυριακής.


Μαζί με τον καλλιτέχνη, προσήχθησαν ακόμη τρία άτομα, ενώ ένα ακόμη άτομο συνελήφθη καθώς στην κατοχή είχε ένα πιστόλι κρότου λάμψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καλλιτέχνης βρισκόταν με άλλα τέσσερα άτομα σε πλατεία της περιοχής. Στη θέα των αστυνομικών ο ένας από αυτούς μπήκε στο αυτοκίνητό του και απομακρύνθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το σημείο, ενώ οι υπόλοιποι, μεταξύ αυτών και καλλιτέχνης, παρέμειναν στο σημείο.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε πως ο ένας από αυτούς, είχε στην κατοχή του, ένα πιστόλι κρότου- λάμψης και άμεσα συνελήφθη. Οι υπόλοιποι προσήχθησαν στο οικείο τμήμα για εξακρίβωση. Επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για τη διάδοση του κορωνοϊού καθώς δεν είχαν στείλει το προβλεπόμενο SMS, ενώ σε βάρος του ατόμου που είχε στην κατοχή του το πιστόλι, ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Όπως ανέφερε ο τράπερ στους αστυνομικούς, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός του που επικαλείται τo lawandorder.gr, «είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο προκειμένου να κάνουν πρόβα για ένα νέο βίντεο κλιπ που ετοίμαζαν, ενώ το πιστόλι είχε χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες άλλου βίντεο κλιπ που είχαν πραγματοποιήσει».

Ειδήσεις
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Barkelono

Ειδήσεις / Βαρκελώνη: Αστυνομική επέμβαση για συνωστισμό - Χιλιάδες στους δρόμους μετά την άρση των περιορισμών

Η αστυνομία απομάκρυνε από τους δρόμους της Βαρκελώνης πλήθη ανθρώπων, που συμμετείχαν σε πάρτι, στο πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την άρση των περιορισμών
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ