Για πρώτη φορά: Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για τον γάμο της: «Ηταν σαν ένα γενέθλιο πάρτι»

Για πρώτη φορά: Η Τόνια Σωτηροπούλου μιλά για τον γάμο της: «Ηταν σαν ένα γενέθλιο πάρτι» Facebook Twitter
0

Για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια μίλησε για πρώτη φορά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Ύδρα, κρατώντας την στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, έχοντας δίπλα τους αγαπημένους τους ανθρώπους, ανάμεσά τους ο Νίκος Περράκης, ο Δημήτρης Μοθωναίος, η Κατρίνα Τσάνταλη, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ευγενία Σαμαρά.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον γάμο, η Τόνια Σωτηροπούλου ανέφερε ότι ήταν «σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι». «Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε, αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Μου έχει κάνει εντύπωση το πόση προσοχή μας έχουν δώσει λόγω αυτού, αλλά και οι ευχές και τα μηνύματα, το οποίο είναι κάτι καταπληκτικό. Ήταν επιλογή μας όσο μπορούμε γενικά να μη μαθευτεί. Όχι, δεν θα κάνουμε θρησκευτικό. Αυτό ήταν, το κάναμε το πάρτι μας, τελείωσε. Επιλέξαμε την Ύδρα γιατί την αγαπάμε πάρα πολύ», πρόσθεσε.

Για τον γάμο, η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε μια μοναδική δημιουργία των MI-RO. Όπως δήλωσε, το σχέδιο το άφησε επάνω στους σχεδιαστές. «Ναι ήθελα να φορέσω νυφικό. Οι κουμπάροι μας είναι ο Γιάννης Ράπτης και ο Γιώργος Μπουκουβάλας. Πήγα στον Γιάννη που είναι ένας από τους δύο MI-RO και του είπα: "Με ξέρεις πολύ καλά, είμαι σαν αδελφή σου, κάνε ότι νομίζεις". Δεν είχα κανένα άγχος με αυτό. Δεν ήθελα ν' ασχοληθώ», ανέφερε.

Σε σχόλιο του Κώστα Τσουρού ότι συνήθως στον πολιτικό γάμο, η νύφη δεν φοράει νυφικό, η ηθοποιός απάντησε: «Ο καθένας φοράει ότι θέλει, όπου θέλει. Ήταν μία πολύ όμορφη δημιουργία αυτό που ετοίμασαν τα παιδιά για εμένα. Eίμαι πολύ ευγνώμων. Όχι, δεν θα κάνουμε θρησκευτικό. Αυτό ήταν, το κάναμε το πάρτι μας, τελείωσε. Επιλέξαμε την Ύδρα γιατί την αγαπάμε πάρα πολύ».

Φυσικά, η Τόνια Σωτηροπούλου ρωτήθηκε για την συγκινητική ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια μετά τον γάμο τους. «Ο Κωστής είναι πραγματικά πολύ σπουδαίος άνθρωπος και καλλιτέχνης. Αυτό που έγραψε είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχω διαβάσει και είναι πολύ τιμητικό το ότι είναι για μένα και αισθάνομαι πολύ ευγνώμων και τυχερή. Από την αρχή είχα την αίσθηση για τον Κωστή ότι είναι κάτι διαφορετικό», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Ειδήσεις
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων ηθοποιών

It's Viral / Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

«Tώρα, όταν αναλογίζομαι αυτά τα αποσπάσματα, σκέφτομαι... Όντως, τώρα;» - Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας μετά το ντοκιμαντέρ Quiet on Set  
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ