Τζόντι Φόστερ: Φοβόμουν τον Χόπκινς στη Σιωπή των Αμνών

Τζόντι Φόστερ: Φοβόμουν τον Χόπκινς στη Σιωπή των Αμνών Facebook Twitter
3

Η 53χρονη Τζόντι Φόστερ αποκάλυψε σε συνέντευξη της ότι φοβόταν πραγματικά τον Άντονι Χόπκινς, όταν τον αντιμετώπιζε ως Χάνιμπαλ Λέκτερ στην «Σιωπή των Αμνών».

Μιλώντας  στο τηλεοπτικό σόου «The Graham Norton Show» η Φόστερ είπε:

«Ποτέ δεν του μίλησα. Ήταν τρομακτικός! Φτάσαμε στο τέλος των γυρισμάτων και δεν είχαμε μιλήσει ούτε μια φορά, τον απέφευγα στ’ αλήθεια αλλά την τελευταία ημέρα με πλησίασε και με δάκρυα στα μάτια του είπα ότι τον φοβόμουν πολύ. Κι εγώ φοβόμουν εσένα, μου είπε».

 Τόσο η ίδια όσο και ο συμπρωταγωνιστής της κέρδισαν πάντως από ένα Όσκαρ για τις ερμηνείες τους στην ταινία αυτή του 1991.

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία «Αρκάντια» του Γιώργου Ζώη επίσημη υποψηφιότητα της Ελλάδας για τα Όσκαρ

Πολιτισμός / Η ταινία «Αρκάντια» του Γιώργου Ζώη επίσημη υποψηφιότητα της Ελλάδας για τα Όσκαρ

Όπως αναφέρεται στο σκεπτικό, η ταινία εκπροσωπεί τον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο και έχει ήδη αποσπάσει διεθνή αναγνώριση μέσω της συμμετοχής της σε σημαντικά φεστιβάλ
LIFO NEWSROOM
Στο πλευρό του Πάρι Ρούπου οι Έλληνες κωμικοί - Οι αναρτήσεις τους

Πολιτισμός / Στο πλευρό του Πάρι Ρούπου οι Έλληνες κωμικοί - Η νέα ανάρτηση της Pizza Fan μετά τις αντιδράσεις

Άλλοι με χιούμορ, άλλοι απορημένοι και άλλοι αναδημοσιεύοντας την ανακοίνωση του κωμικού, οι stand-up comedians έστειλαν το μήνυμά τους, απέναντι στην απόφαση για την απόλυση του Πάρι Ρούπου
LIFO NEWSROOM
Ταυτοποιήθηκε η Λαοδίκη, η γυναίκα που τιμήθηκε με άγαλμα στην Χερσόνησο της Κριμαίας

Πολιτισμός / Ταυτοποιήθηκε η Λαοδίκη, η γυναίκα που τιμήθηκε με άγαλμα στην Χερσόνησο της Κριμαίας

Η μαρμάρινη κεφαλή ανακαλύφθηκε το 2003 σε ένα μεγάλο οικιστικό συγκρότημα κοντά στο θέατρο και την αγορά της αρχαίας Χερσόνησου, κατά τις ανασκαφές σε κατοικία ύψους 718 τετραγωνικών μέτρων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"τον φοβόμουν πολύ. Κι εγώ φοβόμουν εσένα" διόλου περίεργο,αυτός ήταν και ο πραγματικός εσώτερος ψυχισμός των χαρακτήρων που υποδύονταν στην ταινία!ο άξονας και η αληθινή υπόθεση του φιλμ είναι η σχέση και η διάδραση μεταξύ τους και για την ακρίβεια ο έρωτας που αισθανόταν ο λέκτερ για την κλαρίς και πώς όλο αυτό τους έβγαινέ σε φόβο από ανασφάλεια και ενοχές.
Συμφωνώ. Αυτή είναι και η ήρεμη δύναμη της ταινίας, μαζί με την παγωμένα εκφραστική ερμηνεία του Χοπκινς. Η υπόθεση όσον αφορά τα γεγονότα είναι χιλιοπαιγμένη άλλωστε από τότε(σκοτεινά μυαλά, δολοφόνοι σε χαζοσειρούλες κλπ) αλλά, αυτό το παράξενο ατού των χαρακτήρων της ταινίας την κάνει μοναδική.