Πέθανε στα 49 του ο ηθοποιός Κένεθ Μίτσελ

Πέθανε στα 49 του ο ηθοποιός Κένεθ Μίτσελ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Image
0

Πέθανε σε ηλικία 49 ετών ο ηθοποιός Κένεθ Μίτσελ, γνωστός από την ταινία Captain Marvel και τη σειρά Star Trek.

Ο ηθοποιός, ο οποίος ήταν 49 ετών, διαγνώστηκε με ALS πριν από πεντέμισι χρόνια. Την είδηση του θανάτου του Κένεθ Μίτσελ έκανε γνωστή η οικογένειά του με δήλωσή της στο Instagram.

Ανέφερε ότι ο Κένεθ Μίτσελ ήταν «ένα εμπνευσμένο έργο τέχνης για όλες τις καρδιές που άγγιξε». Ο Μίτσελ εμφανίστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, συμπεριλαμβανομένης της Captain Marvel. Ο Μίτσελ, ο οποίος ήταν περισσότερο γνωστός για τους ρόλους του στο Star Trek: Discovery, πέθανε το Σάββατο, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειάς του που κοινοποιήθηκε στο X.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του Κένεθ Αλεξάντερ Μίτσελ, αγαπημένου πατέρα, συζύγου, αδελφού, θείου, γιου και αγαπητού φίλου», ανέφερε η οικογένεια στην ανάρτησή της, η οποία κοινοποιήθηκε και στο Instagram. «Ο Κεν ήταν γνωστός ηθοποιός σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Έχει απεικονίσει έναν επιζώντα της αποκάλυψης, έναν αστροναύτη, τον μπαμπά ενός υπερήρωα και τέσσερις μοναδικούς Star Trekkers», ανέφερε η δήλωση.

Το βιογραφικό του Κένεθ Μίτσελ

Ο Κένεθ Μίτσελ γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά και ήταν παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Σούζαν Μέι Πρατ. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά. Αποκάλυψε ότι έπασχε από ALS σε μια συνέντευξη στο περιοδικό People το 2020 και είπε ότι χρησιμοποιούσε αναπηρικό αμαξίδιο.

Στην ανάρτηση στο Instagram, η οικογένειά του τον αποτίμησε ως «έναν αναζητητή ελπίδας, ονειροπόλο, πιστό στα όνειρα, περιπατητή στην παραλία, και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, περήφανο πατέρα».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM