«Μυστήριο» με το νέο κάντρι άλμπουμ της Beyoncé: Λείπουν τραγούδια από το βινύλιο, λένε οι φαν της

Beyoncé: Σύμφωνα με τους θαυμαστές της λείπουν τραγούδια του δίσκου από το βινύλιο Facebook Twitter
Beyonce, φωτ.: ΕΡΑ
0

Οι θαυμαστές που προπαρήγγειλαν το νέο, κάντρι άλμπουμ της Beyoncé με τίτλο «Cowboy Carter» σε βινύλιο αναφέρουν ότι πέντε από τα κομμάτια που περίμεναν να έχει ο δίσκος, δεν υπάρχουν. 

Το νέο άλμπουμ της Beyoncé «Cowboy Carter» κυκλοφόρησε την Παρασκευή με επιτυχία και με τους κριτικούς να κάνουν λόγο για «αριστούργημα» και «ένα λαμπερό και έναστρο γουέστερν έπος». Ωστόσο, μερικά από τα τραγούδια που περιμέναν με ανυπομονησία οι φαν της, συμπεριλαμβανομένων των Ya Ya και Spaghetti, φέρεται να μην υπάρχουν στην έκδοση βινυλίου. 

«Είμαι τόσο λυπημένος», έγραψε ένας θαυμαστής στο Reddit, ο οποίος είχε πληρώσει πάνω από 37 λίρες για να προπαραγγείλει το άλμπουμ από το site της Αμερικανίδας σταρ. «Είναι πολύ κρίμα, γιατί το Ya Ya είναι ανάμεσα στα πέντε αγαπημένα μου τραγούδια» του άλμπουμ, είπαν οι συλλέκτες βινυλίων Matt και Juan στο TikTok. 

Σημειώνεται ότι τα τραγούδια που, σύμφωνα με τους φαν της τραγουδίστριας, λείπουν είναι τα: Spaghetti, Flamenco, The Linda Martell Show, Ya Ya και Oh Louisiana. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν τα τραγούδια λείπουν σε όλα τα βινύλια που κυκλοφόρησαν.  

Η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι η Beyoncé πρόσθεσε αυτά τα τραγούδια την τελευταία στιγμή στο άλμπουμ. Σύμφωνα με το BBC, για τα εργοστάσια που κατασκευάζουν βινύλια πρέπει κάποιος να κάνει κράτηση μήνες νωρίτερα, ενώ οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να είναι από 10 εβδομάδες έως έξι μήνες, που σημαίνει ότι τα άλμπουμ πρέπει να ξεκινήσουν να παρασκευάζονται πολύ πριν από την κυκλοφορία τους. 

Αλλά δεν είναι επίσης ασυνήθιστο για τους καλλιτέχνες να τροποποιούν λίστες κομματιών και διασκευές την τελευταία στιγμή, καθώς θαυμαστές ανέφεραν επίσης ότι λείπουν τέσσερα κομμάτια και από το CD. 

Με πληροφορίες από BBC 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM