Κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο η αυτοβιογραφία του Bruce Springsteen

Κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο η αυτοβιογραφία του Bruce Springsteen Facebook Twitter
0

O Bruce Springsteen έγραψε την αυτοβιογραφία του και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωσε ο εκδότης του. Το βιβλίο του Springsteen με τίτλο "Born to Run" θα είναι διαθέσιμο στις 27 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, με τον τίτλο να είναι ίδιος με ένα από τα γνωστότερα άλμπουμ του, που κυκλοφόρησε το 1975.

"Ελπίζαμε για αυτό το βιβλίο. Οι αναγνώστες θα δουν τις ζωές τους μέσα στην αξιοσημείωτη ιστορία του Bruce Springsteen, όπως ακριβώς αναγνωρίζουμε τους εαυτούς μας στα τραγούδια του" λέει ο Jonathan Karp, εκδότης του Simon & Schuster. 

Το "Born to Run" θα κυκλοφορήσει συνολικά σε 14 χώρες και σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Post, ο Springsteen έλαβε από τον εκδότη του μια προκαταβολή ύψους 10 και πλέον εκατομμυρίων δολαρίων. Εκεί περιγράφει τα παιδικά και νεανικά του χρόνια σε μια μικρή πόλη στο Νιου Τζέρσεϊ, χρωματισμένα από "την ποίηση, τον κίνδυνο και τις δολοπλοκίες που τροφοδοτούσαν την φαντασία του", σύμφωνα με το δελτίο Τύπου. Αφηγείται επίσης τα πρώτα βήματά του στη μουσική βιομηχανία και τη δημιουργία του συγκροτήματός του, των E Street Band.

"Το να να γράφεις για τον εαυτό σου είναι πολύ αστεία υπόθεση. Αλλά σε ένα project σαν αυτό, ο συγγραφέας έδωσε μια υπόσχεση, εκείνη του να αποκαλύψει το πνεύμα του στον αναγνώστη. Σε αυτές τις σελίδες, αυτό είναι που προσπάθησαν να κάνω" σχολίασε από την πλευρά του ο 66χρονος σήμερα τραγουδιστής, που δουλεύει το βιβλίο από το 2009.

Η ιστορία της ζωής του Springsteen έχει κατά καιρούς ειπωθεί από πολλούς, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που θα το κάνει ο ίδιος.  

Στο παρελθόν έχει εκδώσει ακόμη ένα βιβλίο, όταν το 2014 κυκλοφόρησε το "Outlaw Pete", ένα βιβλίο για παιδιά που έγραψε μαζί τον Frank Caruso.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM
H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις φέτος στην Αθήνα

Οδηγός Μουσικής / H Kylie Minogue στο Release είναι η πιο ποπ εμπειρία που μπορείς να ζήσεις τώρα στην Αθήνα

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού την σκηνή του Release Athens καταλαμβάνει το σόου της Αυστραλής superstar που ταξιδεύει στην Αθήνα στο πλαίσιο της σαρωτικής Tension Tour
LIFO NEWSROOM