Η Rihanna πρωταγωνιστεί ως «Στρουμφίτα» στην νέα ταινία της Paramount

Η Rihanna πρωταγωνιστεί ως «Στρουμφίτα» στην νέα ταινία της Paramount Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Στην παρουσίαση της Paramount Pictures στο CinemaCon βρέθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια, Rihanna αν και διανύει πλέον τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. 

Μάλιστα, κατά την εκδήλωση, αποκάλυψε ότι θα δανείσει τη φωνή της σε «μια μικρή μπλε ηρωίδα» τη Στρουμφίτα, στη νέα ταινία της Par με τη Nickelodeon Movies. Επίσης, θα γράψει και θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της νέας περιπέτειας των μικρών Στρουμφ καθώς θα συμμετέχει και στην παραγωγή.

H βραβευμένη τραγουδίστρια δήλωσε ενθουσιασμένη για τον ρόλο της στην πρώτη ταινία με τους αγαπημένους ήρωες που κυκλοφορεί από την Paramount Pictures. «Ελπίζω αυτό να μου δώσει "μπόνους" στα παιδιά μου μια μέρα», είπε.

Τη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για Οσκαρ Κρις Μίλερ με τον Ματ Λάντον σε σενάριο της Παμ Μπρέιντι εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Βέλγος σκιτσογράφος Πεγιό.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία φορά που τα Στρουμφάκια «βγήκαν» στη μεγάλη οθόνη μέσω της Sony.

Για την τραγουδίστρια είναι η δεύτερη φορά που θα δανείσει τη φωνή της σε ταινία κινουμένων σχεδίων μετά την ταινία «Home» το 2015. Σύμφωνα με το IndieWire που επικαλείται το ΑΠΕ τα Στρουμφάκια επιστρέφουν στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2025.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ