Η Rihanna πρωταγωνιστεί ως «Στρουμφίτα» στην νέα ταινία της Paramount

Η Rihanna πρωταγωνιστεί ως «Στρουμφίτα» στην νέα ταινία της Paramount Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Στην παρουσίαση της Paramount Pictures στο CinemaCon βρέθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια, Rihanna αν και διανύει πλέον τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της. 

Μάλιστα, κατά την εκδήλωση, αποκάλυψε ότι θα δανείσει τη φωνή της σε «μια μικρή μπλε ηρωίδα» τη Στρουμφίτα, στη νέα ταινία της Par με τη Nickelodeon Movies. Επίσης, θα γράψει και θα ερμηνεύσει τα τραγούδια της νέας περιπέτειας των μικρών Στρουμφ καθώς θα συμμετέχει και στην παραγωγή.

H βραβευμένη τραγουδίστρια δήλωσε ενθουσιασμένη για τον ρόλο της στην πρώτη ταινία με τους αγαπημένους ήρωες που κυκλοφορεί από την Paramount Pictures. «Ελπίζω αυτό να μου δώσει "μπόνους" στα παιδιά μου μια μέρα», είπε.

Τη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο υποψήφιος για Οσκαρ Κρις Μίλερ με τον Ματ Λάντον σε σενάριο της Παμ Μπρέιντι εμπνευσμένο από τους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Βέλγος σκιτσογράφος Πεγιό.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν περάσει έξι χρόνια από την τελευταία φορά που τα Στρουμφάκια «βγήκαν» στη μεγάλη οθόνη μέσω της Sony.

Για την τραγουδίστρια είναι η δεύτερη φορά που θα δανείσει τη φωνή της σε ταινία κινουμένων σχεδίων μετά την ταινία «Home» το 2015. Σύμφωνα με το IndieWire που επικαλείται το ΑΠΕ τα Στρουμφάκια επιστρέφουν στις αίθουσες στις 14 Φεβρουαρίου 2025.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM