Η στιγμή που η κάμερα κατέγραψε την ηθοποιό Νικόλ Κίντμαν να χειροκροτά κατά τη διάρκεια απονομής των βραβείων Όσκαρ ήταν μια από τις πιο αστείες και συζητημένες της βραδιάς - αν και τελικά το φιάσκο με το φάκελο γλίτωσε την ηθοποιό από μεγαλύτερο χλευασμό.

 

Η Κίντμαν απαθανατίστηκε να χειροκροτά με ασυνήθιστο τρόπο και έγινε meme στο Twitter. H περίεργη τεχνική της προκάλεσε πολλές απορίες, σχόλια και δημοσιεύματα με τίτλους όπως "Η Νικόλ δεν ξέρει ή δεν μπορεί να χειροκροτήσει σαν κανονικός άνθρωπος".

 

 

Όμως η ίδια αποφάσισε να δώσει εξηγήσεις και σε ραδιοφωνική της συνέντευξη μίλησε για τους λόγους που αναγκάστηκε να χειροκροτά έτσι: «Ήταν πολύ περίεργο. Ήθελα πραγματικά να χειροκροτήσω. Θα ήταν χειρότερο να έλεγαν όλοι "γιατί η Νικόλ δεν χειροκρότησε;". Αλλά ήταν δύσκολο επειδή φορούσα το τεράστιο δαχτυλίδι και φοβήθηκα μην το καταστρέψω. Ήταν υπέροχο και δεν ήταν δικό μου», είπε η ηθοποιός.

 

 

 

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για την αμήχανη στιγμή με το λάθος στο φάκελο και είπε πως ήταν πραγματικά πολύ περίεργο.« Δεν ήμουν σίγουρη για το τι συνέβαινε. Κανείς στην αίθουσα δεν καταλάβαινε τι γινόταν. Έβλεπα το ανακάτεμα με τους φακέλους και αναρωτιόμουν τι γίνεται. Σκέφτηκα πως κάποιος δεν ήταν καλά και μετά είδαμε τα πρόσωπα όλων να αλλάζουν. Ήταν περίεργο!», είπε.

 

Η Νικόλ Κίντμαν απαντά για το περίεργο χειροκρότημα στα Όσκαρ που προκάλεσε σχόλια και γέλιο
Tα δαχτυλίδια της Νικόλ Κίντμαν στη βραδιά των Όσκαρ