Έμα Κόριν - Ράμι Μάλεκ: Έφυγαν χέρι - χέρι από πάρτι στο Παρίσι

Ράμι Μάλεκ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Νέος δεσμός στη βιομηχανία του Χόλιγουντ, καθώς το Page Six θέλει πλέον ζευγάρι τους Ράμι Μάλεκ και Έμα Κόριν. Οι δύο ηθοποιοί εθεάθησαν να αποχωρούν χέρι χέρι, ντυμένοι περίπου ασορτί, μετά από πάρτι στο Παρίσι. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος, ο 42χρονος Ράμι Μάλεκ έφυγε χθες από το πάρτι του οίκου μόδας Miu Miu, κρατώντας το χέρι τ@ 27χρον@ Έμα Κόριν, ηθοποιού που έγινε γνωστ@ από τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη σειρά του Netflix «The Crown».

Ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» το ζευγάρι των γνωστών ηθοποιών καθώς έφευγαν από το εστιατόριο Laurent όπου φωτογραφήθηκαν με άλλες διασημότητες, συμπεριλαμβανομένης της Σίντνεϊ Σουίνι.

Μάλιστα, το ζευγάρι είχε και ταιριαστό ντύσιμο, με τον Ράμι Μάλεκ να φορά ένα γκρι blazer σε συνδυασμό με ένα μαύρο πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. Όσο για τ@ Έμα Κόριν, που προσδιορίζεται ως non binary, φορούσε ένα γκρι φόρεμα που το συνδύασε με μαύρο σακάκι.

Οι πρώτοι ψίθυροι πως οι δύο διάσημοι ηθοποιοί είναι μαζί ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούλιο όταν εθεάθησαν οι δυο τους να κάθονται μαζί σε μια συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στο Λονδίνο. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει να ψιθυρίζει ο ένας στο αυτί του άλλου, με τον 42χρονο σταρ του «Bohemian Rhapsody» να έχει το χέρι του στο γόνατο τ@ Έμα Κόριν.

Ράμι Μάλεκ: Νέο ξεκίνημα μετά από 5 χρόνια σχέσης με συμπρωταγωνίστριά του

Τον Αύγουστο υπήρξαν οι πρώτες αναφορές από παπαράτσι ότι οι δυο τους εθεάθησαν να φιλιούνται, αν και δεν είχαν τραβηχτεί φωτογραφίες. «Ήταν πολύ παθιασμένοι και κοιτούσαν ο ένας τον άλλον στα μάτια», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας στη Sun. «Φιλιόντουσαν και δεν φαινόταν να τους νοιάζει αν κάποιος τους έβλεπε».

Εν τω μεταξύ, οι δυο τους επιβεβαίωσαν ουσιαστικά τη σχέση τους τον περασμένο μήνα, όταν εθεάθησαν να φιλιούνται ενώ έκαναν βόλτα τον σκύλο τ@ 27χρον@ ηθοποιού.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού έρχεται αφότου ο Ράμι Μάλεκ χώρισε με τη συμπρωταγωνίστριά του στο «Bohemian Rhapsody» Λούσι Μπόιντον μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Με πληροφορίες από Page Six

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

Πολιτισμός / Το «Lilo & Stitch» είναι η πρώτη χολιγουντιανή ταινία που έφτασε το $1 δισ. στο φετινό box office

«Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα των υπερμεγέθων αποδόσεων που μπορεί να αποκομίσει η Disney από τους κινηματογράφους με το σωστό έργο την κατάλληλη στιγμή» σχολιάζει το Variety
LIFO NEWSROOM
Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ