Υπουργείο Πολιτισμού: Εισβολή 500 οπαδών του Ολυμπιακού στην Ακρόπολη - Προπηλάκισαν τους φύλακες

Εισβολή οπαδών στην Ακρόπολη - Προπηλάκισαν τους φύλακες και σήκωσαν πανώ Facebook Twitter
0

Εισβολή οπαδών του Ολυμπιακού στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, προπηλακισμό των αρχαιοφυλάκων και ανάρτηση πανό για μερικά λεπτά καταγγέλλει το υπουργείο Πολιτισμού. 

Όπως αναφέρεται στην αντίστοιχη ανακοίνωση, στο συμβάν που διήρκησε περίπου 15 λεπτά, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού: 

«Σήμερα το απόγευμα, οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν ξαφνικά στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, αφού προπηλάκισαν τους αρχαιοφύλακες. Από την Αστυνομία εκτιμάται ότι ο αριθμός των οπαδών ήταν περίπου 500 άτομα.

Το φυλακτικό προσωπικό της Ακρόπολης αντέδρασε με ψυχραιμία. Κάλεσε την Αστυνομία και προσπάθησε να τους κρατήσει εκτός του χώρου, αλλά ο αριθμός των οπαδών ήταν συντριπτικά μεγαλύτερος. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ανέβηκαν στον Βράχο, και αφού κράτησαν για λίγα λεπτά πανώ της ομάδας τους, αποχώρησαν.

Όπως φώναζαν, απαίτησαν να κάνουν ό,τι είχαν κάνει και οπαδοί του Παναθηναϊκού, σε αντίστοιχο περιστατικό στις 25 Ιουνίου 2016. Το συμβάν διήρκεσε περίπου 15 λεπτά. Υπογραμμίζεται ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και καμία φθορά σε μνημείο» 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ