Banksy: Βανδάλισαν γκράφιτι λίγες ώρες αφού αποκάλυψε ότι είναι ο δημιουργός του

Banksy: Βανδάλισαν γράφιτι 24 ώρες αφού αποκάλυψε ότι είναι ο δημιουργός του! Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / GETTY IMAGES
0

Άγνωστοι βανδάλισαν ένα γκράφιτι του Banksy, λίγες μόνο ώρες έπειτα από την ανακοίνωση του διάσημου street artist πως είναι ο δημιουργός του συγκεκριμένου έργου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραθαλάσσια πόλη Λόουστοφτ, στο Σάφολκ της Αγγλίας. Πριν από λίγες ημέρες, ο καλλιτέχνης, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, είχε επισκεφθεί την περιοχή, δημιουργώντας μία σειρά από γκράφιτι.

Μεταξύ αυτών, ήταν ένα σχέδιο που απεικόνιζε έναν αρουραίο να είναι ξαπλωμένος σε μία καρέκλα στην αποβάθρα, πίνοντας ένα κοκτέιλ.

Ωστόσο, δεν πέρασε παρά μόνο λίγες ώρες αφότου ο καλλιτέχνης αποκάλυψε πως είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από αυτά τα γκράφιτι, όταν έκπληκτοι κάτοικοι της περιοχής ανακάλυψαν την Κυριακή ότι το νέο αξιοθέατο της πόλης τους είχε καλυφθεί με λευκή μπογιά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η λευκή μπογιά που χρησιμοποίησαν οι άγνωστοι καλύπτει σχεδόν ολόκληρο το γκράφιτι, όμως το τοπικό δημοτικό συμβούλιο εξέφρασε αισιοδοξία ότι το δημιούργημα του street artist θα αποκατασταθεί πλήρως.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ