Αποκαλύφθηκε ποιος θα είναι ο νέος Superman- Kαι η Λόις Λέιν

Αποκαλύφθηκε ποιος θα είναι ο νέος Superman και η Λόις Λέιν Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Η DC αποκάλυψε τον νέο Superman και τη νέα Λόις Λέιν.

Νέος Superman, στο επερχόμενο Superman: Legacy του James Gunn, θα είναι ο 29χρονος David Corenswet, όπως αποκάλυψε το Hollywood Reporter ενώ συμπρωταγωνίστριά του στον ρόλο της Λόις Λέιν θα είναι η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Rachel Brosnahan.

Ο James Gunn επιβεβαίωσε την είδηση στο Twitter, γράφοντας πως «Ακριβώς! Δεν είναι μόνο και οι δύο απίστευτοι ηθοποιοί, αλλά και υπέροχοι άνθρωποι.»

Η 32χρονη Rachel Brosnahan, είχε ακουστεί ήδη για τον ρόλο από τον περασμένο μήνα και όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που την ήθελαν να αναλαμβάνει να υποδυθεί την Λόις Λέιν είπε στο The View, ότι ήταν ενθουσιασμένη που θα συμμετάσχει στην ταινία.

«Θα ήταν εξαιρετικό. Μεγάλωσα βλέποντας τη Λόις Λέιν, αυτή την απίστευτα ταλαντούχα δημοσιογράφο και θα άρπαζα την ευκαιρία αν μου προέκυπτε» είχε πει.

Ο David Corenswet προστίθεται πλέον στη μακρά λίστα που έχουν υποδυθεί τον Superman στη μικρή και μεγάλη οθόνη.

Μεταξύ αυτών οι Kirk Alyn, George Reeves, Christopher Reeve και Brandon Routh. Ο Henry Cavill πρωταγωνίστησε σε τέσσερις ταινίες της DC Extended Universe ως ο Superman κάνοντας την αρχή στην ομώνυμη ταινία του 2013.

Αποκαλύφθηκε ποιος θα είναι ο νέος Superman- Kαι η Λόις Λέιν Facebook Twitter
David Corenswet και Rachel Brosnahan

Ο 40χρονος Henry Cavill, υποδύθηκε για τελευταία φορά τον χαρακτήρα του Superman το 2022 και τον περασμένο Οκτώβριο αποκάλυψε ότι θα επέστρεφε ως Superman στις ταινίες της DC.

Τον Δεκέμβριο, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι δεν θα ξαναυποδυθεί τον υπερήρωα και με ανάρτησή του τότε στο Instagram ανέφερε ότι τρέφει «σεβασμό» για την απόφαση των συν-CEO των DC Studios, James Gunn και του Peter Safran να μην τον επαναφέρουν για τον ρόλο.

Tα γυρίσματα για την ταινία αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2024 ενώ σύμφωνα με το Deadline το «Superman: Legacy» θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου 2025.

Με πληροφορίες του Hollywood Reporter/Deadline

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM