Πόσους υπερήρωες αντέχει μια ταινία της DC;

Πόσους υπερήρωες αντέχει μια ταινία της DC; Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Βλέποντας και μόνο το trailer της ταινίας Justice League, αν είσαι λάτρης των κόμικς και δη των ταινιών φαντασίας με θεματολογία τους υπερήρωες, καταλαβαίνεις ότι απλά πρέπει να τη δεις.

Πρώτος από τους πρώτους, ο μόνος άνθρωπος, μήτε εξωγήινος μήτε μεταλλαγμένος, απλός άνθρωπος που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά είναι απλά πλούσιος (…και όχι μόνο θα συμπληρώσουμε εμείς), ακούει στο όνομα Batman. Ο αγαπητός όλων νυχτερίδας έχει επιφορτιστεί μετά το μεγάλο κακό που μας βρήκε –μα ασφαλώς αναφέρομαι στον απρόσμενο θάνατο του Superman- να μαζέψει, βασικά στρατολογήσει μια ομάδα υπερηρώων για να αντιμετωπίσει μια εξωγήινη εισβολή.

Βασικά, μας την έχει πέσει εδώ στη Γη ο πανίσχυρος Steppenwolf, ο οποίος μαζί με άλλους κακούς μυθικούς και εξωγήινους τύπους (βλέπε και σκιάσου Parademons) θέλουν να καταστρέψουν τον πλανήτη και να τον κάνουν σκοτεινό και not-human-friendly. Αλλά πώς θα τα καταφέρουν χωρίς το αγόρι από τον πλανήτη Κρύπτον; Για αυτό ο Batman και η θεούλα Wonder Woman οργανώνουν την υπερ-ομάδα τους, με τους The Flash, Aquaman και Cyborg.

Η απάντηση της DC στην υπερηρωική ομάδα των «Εκδικητών» της Marvel, ήρθε λοιπόν με τη Justice League και άλλη μία ιστορία παγκόσμιας καταστροφής. Ο γνώστης (εξπέρ πια) του είδους Zack Snyder, που έχει σκηνοθετήσει μέχρι τώρα μια σειρά από ταινίες φαντασίας, όπως οι 300 (2006), Watchmen (2009), Superman- Man of Steel (2013), Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), επιστρέφει με άλλη μια ταινία υπερηρώων πιστός στο DC Extended Universe.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ηθοποιοί που τους γνωρίζουμε ήδη από προηγούμενες ταινίες αντίστοιχου περιεχομένου, γεγονός που το κάνει ακόμα καλύτερο καθότι συνδέει πιο άμεσα τον θεατή με τις προηγούμενες ιστορίες ταινίες: Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa και Ray Fisher στη μαρκίζα και οι Amy Adams, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen και J. K. Simmons να ακολουθούν.

Στην ελληνική τηλεόραση, θα μπορέσουμε να τη δούμε τον Οκτώβρη σε Α' τηλεοπτική προβολή, στη Nova. Οι βραβευμένες ταινίες είναι στη διάθεσή μας τη νέα σεζόν στη Nova. Καλό μας κινηματογραφικό Φθινόπωρο.

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ