Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα

Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Unsplash
0

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025» συνεχίζεται για τους κληρωθέντες δικαιούχους του, δίνοντας την δυνατότητα για διακοπές στην Ελλάδα με την εξαργύρωση της άυλης ψηφιακής κάρτας, όπως ακριβώς με μια απλή χρεωστική κάρτα.

Το υπουργείο Τουρισμού καλεί όλους τους δικαιούχους να ενεργοποιήσουν και να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2025 (υψηλή περίοδος) και από 1 Οκτωβρίου 2025 έως 31.12.2025 (χαμηλή περίοδος), αξιοποιώντας το πρόγραμμα και γνωρίζοντας προορισμούς της χώρας.

Με προϋπολογισμό άνω των 25,3 εκατ. ευρώ, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με ιδιαίτερη μέριμνα για συνταξιούχους, μονογονεϊκές οικογένειες, οικογένειες με τρία και περισσότερα παιδιά και άτομα με αναπηρία.

Τουρισμός για Όλους 2025: Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι με την άυλη κάρτα

Η ενεργοποίηση της άυλης ψηφιακής κάρτας είναι απλή και πραγματοποιείται εύκολα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος των τραπεζικών ιδρυμάτων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, επιτρέποντας στους κληρωθέντες δικαιούχους της υψηλής περιόδου να την εξαργυρώσουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2025 ενώ από 1 Οκτωβρίου 2025 ενεργοποιούνται ξανά οι κάρτες της χαμηλής περιόδου.

«Η ψηφιακή κάρτα του προγράμματος λειτουργεί ως «εισιτήριο» για ταξίδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από δημοφιλείς προορισμούς μέχρι ορεινά χωριά και λιγότερο γνωστές περιοχές» τονίζει το υπουργείο Τουρισμού.

«Η ενεργοποίηση της ψηφιακής κάρτας είναι εύκολη, η εξαργύρωση της γρήγορη και οι δυνατότητες που προσφέρει για διαμονή και φιλοξενία προσαρμόζονται στις ανάγκες και προτιμήσεις κάθε πολίτη» συνεχίζει το αρμόδιο υπουργείο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025», πληροφορίες παρέχονται στη διεύθυνση εδώ ή από το helpdesk στο 210-2150231 και την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Το πρόγραμμα του υπουργείου Τουρισμού υλοποιείται από την Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε., σε συνεργασία με τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και είναι χρηματοδοτούμενο από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης μέσω του Ειδικού Προγράμματος Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών.

 
 
 
Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οικονομία / Ευρωβαρόμετρο 2025: Το κόστος και η ασφάλεια των τροφίμων επηρεάζουν την αγορά των καταναλωτών στην Ελλάδα

Οι δύο κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την αγορά τροφίμων των καταναλωτών στη χώρα, την ώρα που αντίστοιχα στην Ευρώπη το κόστος και η γεύση, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο
LIFO NEWSROOM
Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ έγινε ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής

Οικονομία / Associated Press: Πώς η ΑΑΔΕ κατάφερε να γίνει ο «κυνηγός» της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα

Το Associated Press, έλαβε άδεια πρόσβασης στα κεντρικά γραφεία της αρχής και διαπιστώνει ότι σήμερα, η χώρα που πέρασε σχεδόν μια δεκαετία βουτηγμένη στο χρέος, έχει μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους δημοσιονομικούς «μαθητές»
LIFO NEWSROOM