Σταθάκης: Έως την Παρασκευή συμφωνία για την αγορά ενέργειας - Μένουν μικροδιαφορές

Σταθάκης: Έως την Παρασκευή συμφωνία για την αγορά ενέργειας - Μένουν μικροδιαφορές Facebook Twitter
0

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η συνάντηση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη με τους εκπροσώπους των δανειστών. Σύμφωνα με τον υπουργό, παραμένουν μικροδιαφορές οι οποίες θα κλείσουν μέχρι την Παρασκευή.

Αντικείμενο της διαπραγμάτευσης είναι η απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας με συνδυασμό πώλησης λιγνιτικών μονάδων και δημοπρασίες λιγνιτικής και υδροηλεκτρικής παραγωγής της ΔΕΗ.

Αύριο, Τετάρτη, πραγματοποιείται η δεύτερη για το 2017 δημοπρασία για 145 μεγαβατώρες ανά ώρα και τιμή εκκίνησης τα 37,37 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στάσσης από Νταβός: Πώς η ΔΕΗ εξελίσσεται σε Powertech Όμιλο

Οικονομία / Στάσσης από Νταβός: Πώς η ΔΕΗ εξελίσσεται σε Powertech Όμιλο

Όσα είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΕΗ στο «World Economic Forum Annual Meeting 2026» στο Davos της Ελβετίας, σε κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση της πρωτοβουλίας «Από τον άνθρακα στην καθαρή ενέργεια»
THE LIFO TEAM