Σόιμπλε: «Άλλο κούρεμα δεν έχει»

Σόιμπλε: «Άλλο κούρεμα δεν έχει» Facebook Twitter
1

Όχι σε νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους είπε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σημειώνοντας μάλιστα ότι οι «εικασίες» για ένα νέο κούρεμα έχουν προέλθει από παρεξήγηση προθέσεων.

Σε συνέντευξη Τύπου για το γερμανικό προϋπολογισμό του 2014, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας απέρριψε την πιθανότητα να αποδεχτούν νέες απώλειες οι κάτοχοι του ελληνικού χρέους και σημείωσε ότι οι κίνδυνοι που σχετίζονται με το πρόγραμμα προσαρμογής της Ελλάδας είναι διαχειρίσιμοι.

"Έχουμε δηλώσει πως δεν θα κάνουμε άλλο κούρεμα όπως αυτό", δήλωσε ο Σόιμπλε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Οικονομία / Ανοίγει η αυλαία για το 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών - Κορυφαία ονόματα από τη διεθνή σκηνή

Από τη γεωπολιτική και την οικονομία έως την Τεχνητή Νοημοσύνη, την Υγεία και την Επιστήμη, οι κρίσιμες εξελίξεις της νέας εποχής στο επίκεντρο των συζητήσεων, υπό τον τίτλο: “The Shock of the New”
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια