ΟΑΕΔ: Παραδίδονται τη Δευτέρα εργατικές κατοικίες σε 18 δικαιούχους

ΟΑΕΔ: Παραδίδονται τη Δευτέρα εργατικές κατοικίες σε 18 δικαιούχους Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Τη Δευτέρα θα παραδοθούν 18 επιπλέον εργατικές κατοικίες του οικισμού "Κέρκυρα V" του ΟΑΕΔ στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στους δικαιούχους, παρουσία του διοικητή του Οργανισμού Σπύρου Πρωτοψάλτη.

 Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, «η σταδιακή παράδοση των κατοικιών, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου, που παρουσίασε μεγάλες καθυστερήσεις τα προηγούμενα 14 χρόνια, ταλαιπωρώντας τους δικαιούχους οικιστές. Η αποπεράτωση του οικισμού, που ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 2007, βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο, καθώς απομένει η παράδοση 12 κατοικιών».

Ο οικισμός "Κέρκυρα V" περιλαμβάνει 176 κατοικίες σε διώροφα κτίρια, καθώς και έξι καταστήματα, μία αίθουσα συγκέντρωσης και διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο.

 Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«North Evia Pass 2025»: Λήγει σήμερα η προθεσμία

Οικονομία / «North Evia Pass 2025»: Λήγει σήμερα η προθεσμία

Η δράση «North Evia Pass 2025», που υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, διαθέτει συνολικό προϋπολογισμό 1 εκατομμύριο ευρώ και έχει ως στόχο την ενίσχυση της τουριστικής δραστηριότητας στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας
LIFO NEWSROOM