Για "κάποια" πρόοδο στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση έκανε λόγο η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνέντευξη Τύπου.
"To Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει σημειώσει "κάποια" πρόοδο στις συνομιλίες με τις ελληνικές αρχές με στόχο την επίτευξη μιας συμφωνίας, ωστόσο το Ταμείο πρέπει να λάβει επίσης υπόψη του τις απόψεις της ευρύτερης διεθνούς κοινότητας", δήλωσε η κ. Λαγκάρντ.
"Βρισκόμαστε σε διαρκείς συζητήσεις και έχουμε καταγράψει κάποια πρόοδο στις διαπραγματεύσεις αυτές με τις ελληνικές αρχές", πρόσθεσε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ.
Οικονομία /
Λαγκάρντ: Κάποια πρόοδος στις συνομιλίες του ΔΝΤ με Ελλάδα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Taste Atlas: Η «μη αναμενόμενη» ελληνική συνταγή με κοτόπουλο που εντάσσει στα καλύτερα πιάτα του κόσμου
Καραλής: «Μου αγόρασε εισιτήρια για το Παγκόσμιο ενώ δεν είχα προκριθεί» - Η ιστορία που μοιράστηκε στο Φόρουμ των Δελφών
Δολοφονία 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο: Τέσσερις συλλήψεις - Ερωτική αντιζηλία το επικρατέστερο σενάριο για το κίνητρο
Μήπως τελικά ο Τομ δεν κυνηγούσε τον Τζέρι; - Μία θεωρία που γίνεται viral μπορεί να αλλάξει όσα γνωρίζαμε για τη σειρά
20 χρόνια Spotify: Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή τραγούδια, άλμπουμ και καλλιτέχνες όλων των εποχών