FAZ: «Ο Τσίπρας μιλάει και πάλι με την τρόικα»

FAZ: «Ο Τσίπρας μιλάει και πάλι με την τρόικα» Facebook Twitter
5

Για συμβιβασμό μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας κάνει λόγο η Frankfurter Allgemeine Zeitung, αναφερόμενη σε συμφωνία Τσίπρα-Ντάισελμπλουμ που άνοιξε το δρόμο.

Μάλιστα η εφημερίδα έχει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ο Τσίπρας μιλάει και πάλι με την τρόικα», σημειώνοντας ότι υπάρχει επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, χωρίς όμως να χρησιμοποιείται αυτός ο όρος.

Ταυτόχρονα αναφέρει ότι και η γερμανική κυβέρνηση επιδεικνύει μια διάθεση συμβιβασμού, στέλνοντας όμως παράλληλα το μήνυμα ότι υπάρχουν και κανόνες που δέιχνουν ότι οι εταίροι σέβονται ο ένας τον άλλο.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Οικονομία / Νομοσχέδιο για επιδότηση ενοικίου: Η ΠΟΜΙΔΑ καταγγέλλει «επιβράβευση» ασυνεπών ενοικιαστών με δημόσιο χρήμα

Η Ομοσπονδία υπενθυμίζει ότι αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και με το ήδη ισχύον επίδομα ενοικίου, που από το 2016 καταβάλλεται απευθείας στους ενοικιαστές «χωρίς να υπάρχει εγγύηση πως αυτοί αποδίδουν τα χρήματα στους ιδιοκτήτες»
LIFO NEWSROOM