Βούλα: Έκταση 71 στρεμμάτων αγόρασαν Henderson Park και Hines- Για συγκροτήματα κατοικιών

Βούλα: Έκταση 71 στρεμμάτων αγόρασαν Henderson Park και Hines- Για συγκροτήματα κατοικιών Facebook Twitter
Έκταση 71 στρεμμάτων στη Βούλα απέκτησαν οι Henderson Park και Hines (Πηγή φωτό Hines)
0

Έκταση 71 στρεμμάτων στη Βούλα, με στόχο την ανάπτυξη συγκροτημάτων κατοικιών, απέκτησαν η ευρωπαϊκή εταιρεία επενδύσεων ανάπτυξης ακινήτων Henderson Park και η εταιρεία Hines.

Πωλητής της έκτασης, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ήταν το Μουσείο Μπενάκη. Ο σχεδιασμός των δύο εταιρειών προβλέπει τη δημιουργία 400 κατοικιών που θα έχουν κοινές υποδομές, ιδιωτικούς κήπους, πισίνες και θα διαθέτουν υπηρεσίες ασφάλειας. Το πλάνο προβλέπει την κατασκευή των κατοικιών εντός των επόμενων τεσσάρων ετών.

Τη βεβαιότητα ότι οι κατοικίες θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον εγχώριων και διεθνών αγοραστών εξέφρασε ο Nick Weber, ιδρυτής της Henderson Park. «Με αυτή τη συναλλαγή, αυξάνουμε την παρουσία μας στην ελληνική αγορά, ενώ αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη του σχεδίου σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Αθήνας», δήλωσε. Οι δύο εταιρείες στο παρελθόν είχαν αποκτήσει το ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα και ένα χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων στην Κρήτη.

«Με περιορισμένα συγκρίσιμα προϊόντα σε προσφορά και ισχυρή αναγνωρισμένη ζήτηση, είμαστε σίγουροι ότι οι κατοικίες στο προάστιο της Βούλας θα προσελκύσουν ενδιαφέρον από εγχώριους και διεθνείς αγοραστές. Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε ξανά με τη Hines σε αυτό το project», ανέφερε ακόμη ο Nick Weber.

«Η τοποθεσία της έκτασης στη Βούλα, μια από τις καλύτερες περιφέρειες της Αθήνας, και η εγγύτητά της στη θάλασσα παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργία premium κατοικιών», δήλωσε από την πλευρά του ο Paul Gomopoulos, διοικητικό στέλεχος της Hines και επικεφαλής της εταιρείας στην Ελλάδα.

«Θα αντλήσουμε από τη διεθνή μας εμπειρία στην κατασκευή κατοικιών για να παράσχουμε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, που θα αποτελέσει εξαιρετικό παράδειγμα των ικανοτήτων της Hines. Οι τελευταίες μας επενδύσεις με τη Henderson Park αποτελούν απόδειξη της ισχυρής μας συνεργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, capital

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM