Bloomberg: Το Eurogroup συμφώνησε για το δάνειο - γέφυρα στην Ελλάδα

Bloomberg: Το Eurogroup συμφώνησε για το δάνειο - γέφυρα στην Ελλάδα Facebook Twitter
EPA/STEPHANIE LECOCQ
0

Το Eurogroup συμφώνησε επί της αρχής για το δάνειο - γέφυρα στην Ελλάδα ύψους 7 δισ. ευρώ, σύμφωνα με το Bloomberg που επικαλείται αξιωματούχο με γνώση της απόφασης. Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται αύριο μόλις ξεκαθαριστούν οι τεχνικές λεπτομέρειες και ψηφίσουν για τη συμφωνία τα εθνικά κοινοβούλια. 

 

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης συνεδριάζουν σήμερα με τηλεδιάσκεψη, μετά την ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή και την έγκριση των προαπαιτούμενων μέτρων στο πλαίσιο της συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής. Όπως ανέφερε νωρίτερα το ΑΠΕ, στη συνεδρίαση επί τάπητος θα τεθούν και οι μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για ένα τρίτο πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«North Evia Pass 2025»: Λήγει σήμερα η προθεσμία

Οικονομία / «North Evia Pass 2025»: Λήγει σήμερα η προθεσμία

Η δράση «North Evia Pass 2025», που υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, διαθέτει συνολικό προϋπολογισμό 1 εκατομμύριο ευρώ και έχει ως στόχο την ενίσχυση της τουριστικής δραστηριότητας στις περιοχές της Βόρειας Εύβοιας
LIFO NEWSROOM