Αυτοί είναι καλοί μισθοί για δύσκολους καιρούς

Αυτοί είναι καλοί μισθοί για δύσκολους καιρούς Facebook Twitter
2

Με ΦΕΚ που έχει εκδοθεί στις 30 Ιανουαρίου του 2013, καθορίζονται οι αμοιβές των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Όπως φαίνεται και από το ΦΕΚ, τα μέλη του γενικού συμβουλίου θα αμειφθούν με 30 χιλιάδες ευρώ το χρόνο ενώ με πολύ υψηλότερους μισθούς θα  αμειφθούν ο πρόεδρος, η διευθύνουσα σύμβουλος, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος και ένα μέλος της εκτελεστικής επιτροπής. Μεταξύ των μελών και ο κ. Γιώργος Μέργος, γ.γ. του υπουργείου Οικονομικών που η δήλωση του περί υψηλού κατώτατου μισθού, δημιούργησε αντιδράσεις και συζητήσεις πριν από λίγες ημέρες.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ

Οικονομία / Επιστροφή ενοικίου: Πότε πληρώνεται σε όσους κάνουν τροποποιητικές δηλώσεις έως 12 Δεκεμβρίου

Τροποποιητικές δηλώσεις Ε1 μπορούν να γίνουν, χωρίς πρόστιμο και χωρίς επιπλέον φόρο, εφόσον οι αλλαγές αφορούν μόνο τα στοιχεία, που σχετίζονται με τη δαπάνη του ενοικίου
LIFO NEWSROOM
Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Οικονομία / Από τη ΔΕΗ το φθηνότερο πράσινο τιμολόγιο της αγοράς τον Δεκέμβριο  

Για ακόμη έναν μήνα, η ΔΕΗ διατήρησε την τελική τιμή του κυμαινόμενου πράσινου οικιακού τιμολογίου Γ1/Γ1Ν στα 0,13928 €/kWh, ακριβώς στα επίπεδα του Νοεμβρίου, με στόχο να παραμείνει σταθερή και ανταγωνιστική για τα νοικοκυριά.
LIFO NEWSROOM