Στο «σφυρί» φουσκωτά και ταχύπλοα από 50 ευρώ - Οι λεπτομέρειες της δημοπρασίας

Στο «σφυρί» φουσκωτά και ταχύπλοα από 50 ευρώ - Οι λεπτομέρειες της δημοπρασίας Facebook Twitter
0

Ταχύπλοα σκάφη, φουσκωτά αλλά και θαλαμηγούς και περιλαμβάνει η δημοπρασία της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΔΔΔΥ) που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, στη Μαγουλέζα.

Ειδικότερα, η δημοπρασία έχει προγραμματιστεί να γίνει την προσεχή Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, στις 9:00 το πρωί, στην αποθήκη της ΔΔΔΥ (πρώην ΟΔΔΥ) στη Μαγουλέζα (*οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213-2124612 και 210-2474200).

Κατά τη διαδικασία, θα δημοπρατηθούν σκάφη με τιμές εκκίνησης που ξεκινούν τα 50 ευρώ και φτάνουν έως τις 12.000 ευρώ. Παρά ταύτα, η πλειοψηφία των σκαφών ανήκει στην κατηγορία τιμών εκκίνησης των 300 με 1.000 ευρώ.

Τι σκάφη βγαίνουν στο «σφυρί» από 50 ευρώ


Στην... ακριβή κατηγορία περιλαμβάνονται ταχύπλοα και πολυτελή σκάφη έως και 12 μέτρων. Να σημειωθεί ότι στις κατηγορίες άνω των 3.000 και 4.000 ευρώ δημοπρατούνται σκάφη έως και άνω των 18 μέτρων! Η μεγαλύτερη τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία της ΔΔΔΥ είναι οι 12.000 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι για το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος μήκους 11,52 μέτρων και πλάτους 4,40 μέτρων που φέρει δυο εσωλέμβιες μηχανές μάρκας IVECO AIFU 836, ιπποδύναμης 2 x 320 ίππους.

Στη δημοπρασία θα προσφερθεί και ένα φουσκωτό σκάφος QUICKSILVER, μήκους 3,50 μέτρων με εξωλέμβια βενζινοκίνητη μηχανή, με τιμή εκκίνησης τα 300 ευρώ. Καθώς επίσης και ένα φουσκωτό Mercury, μήκους 10 μέτρων, που φέρει μηχανές ισχύος 400 ίππων και βγαίνει στο σφυρί για 300 ευρώ.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες της δημοπρασίας που θα γίνει την προσεχή Δευτέρα και αναλυτικές λεπτομέρειες για τα δεκάδες σκάφη ΕΔΩ.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρχεται νέος φόρος σε καύσιμα και φυσικό αέριο – Πώς θα επηρεαστούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Οικονομία / Έρχεται νέος φόρος σε καύσιμα και φυσικό αέριο – Πώς θα επηρεαστούν νοικοκυριά και επιχειρήσεις

Ο κανονισμός της ΕΕ για την απανθρακοποίηση φέρνει αυξήσεις σε βενζίνη, πετρέλαιο και μαζούτ – Αντιδράσεις για τον αντίκτυπο στην ανταγωνιστικότητα και την καθημερινότητα
LIFO NEWSROOM
ΑμεΑ: Πρόγραμμα 24 εκατ. ευρώ για «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον» – Ωφελούμενοι 2.500 πολίτες

Οικονομία / ΑμεΑ: Πρόγραμμα 24 εκατ. ευρώ για «Προσβασιμότητα κατ’ οίκον» – Ωφελούμενοι 2.500 πολίτες

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν εργασίες διαμόρφωσης, εγκατάσταση ραμπών και αναβατορίων, τοποθέτηση αυτοματισμών και ειδικού εξοπλισμού, καθώς και αμοιβές μηχανικών
LIFO NEWSROOM
Το αναποτελεσματικό Ελληνικό κράτος και οι ορατοί κίνδυνοι

LiFO politics / Το αναποτελεσματικό ελληνικό κράτος και οι ορατοί κίνδυνοι

«Ο κίνδυνος σήμερα δεν είναι η χρεοκοπία αλλά μια στασιμοκατάσταση, στην οποία η χώρα δεν θα αναπτύσσεται, και ένα μέρος της κοινωνίας αυτό το βιώνει ήδη»: Ο διευθυντής του BusinessDaily.gr Γιάννης Παπαδογιάννης μιλά στη Βασιλική Σιούτη και επισημαίνει ότι η χώρα απορροφά επιδοτήσεις, αλλά όχι δημιουργικά.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα – Ανοίγουν οι αιτήσεις, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Οικονομία / Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα – Ανοίγουν οι αιτήσεις, όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Ξεκινά αύριο η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης της ΔΥΠΑ – Ποιες δεξιότητες καλύπτει, ποιοι είναι δικαιούχοι και πώς θα διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας
LIFO NEWSROOM
Έρχονται νέοι ευρωπαϊκοί πόροι ύψους €8 δισ. για έργα σε ενέργεια, στέγαση και συγκοινωνίες

Οικονομία / Έρχονται νέοι ευρωπαϊκοί πόροι ύψους €8 δισ. για έργα σε ενέργεια, στέγαση και συγκοινωνίες

Από το 2026 έως το 2032, θα ενισχυθούν δράσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών, τη φοιτητική στέγαση, τις συγκοινωνίες, την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και τη στήριξη ευάλωτων νοικοκυριών και μικρών επιχειρήσεων
LIFO NEWSROOM