Μείωση ενοικίου 40%: Ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται και τον Ιούνιο

Μείωση ενοικίου 40%: Ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται και τον Ιούνιο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναρτήθηκε η απόφαση με την οποία διευκρινίζεται ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται μείωση του ενοικίου επαγγελματικής στέγης κατά 40% και για τον μήνα Ιούνιο.

Η ΑΑΔΕ έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τις πληττόμενες επιχειρήσεις, οι οποίες συνεχίζουν να λαμβάνουν την έκπτωση στο ενοίκιό τους, της τάξης του 40% και για τον μήνα Ιούνιο 2020.

Με τίτλο «Προσδιορισμός πληττόμενων επιχειρήσεων για την απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τον μήνα Ιούνιο 2020» η ΑΑΔΕ ενημερώνει με ανάρτηση της σχετικής απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για τους κωδικούς αριθμούς δραστηριότητας (ΚΑΔ) που εξακολουθούν να πλήττονται.

Όπως αναφέρεται σε περίπτωση τετραψήφιου ΚΑΔ συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποκατηγορίες πενταψήφιων, εξαψήφιων και οκταψήφιων. Σε περίπτωση εξαψήφιου συμπεριλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες οκταψήφιων.

Πρόκειται κυρίως για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανεμπόριο, τον τουρισμό, την εστίαση, τις μεταφορές και τον πολιτισμό-αθλητισμό. Μείωση ενοικίου κατά 40% θα έχουν Ιούλιο και Αύγουστο μόνο οι επιχειρήσεις των κλάδων τουρισμού, μεταφορών, πολιτισμού και αθλητισμού.

Αναλυτικά οι δικαιούχοι ΕΔΩ

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2026 ΒΟΥΛΗ

Οικονομία / Στη Βουλή ο προϋπολογισμός 2026: Τι προβλέπει για μεσαία τάξη, νέους και οικογένειες με παιδιά

Κυρίαρχα στοιχεία του κρατικού προϋπολογισμού 2026, είναι η ενίσχυση του εισοδήματος και η μείωση των φορολογικών βαρών για τη μεσαία τάξη, τους νέους και τις οικογένειες με παιδιά
LIFO NEWSROOM
ΦΤΩΧΕΙΑ OXFAM

Οικονομία / Oxfam: Τα περσινά κέρδη των δισεκατομμυριούχων της G20 θα έβαζαν τέλος στη φτώχεια των ανθρώπων

Η ΜΚΟ καλεί οι πλούσιοι του κόσμου να «φορολογηθούν με δίκαιο τρόπο για να συμβάλουν να τερματιστεί η φτώχεια και να καταπολεμηθεί η απορρύθμιση του κλίματος»
LIFO NEWSROOM
Τουρισμός για Όλους 2025: Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι της χαμηλής περιόδου

Οικονομία / Τουρισμός για Όλους 2025: Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι της χαμηλής περιόδου

Οι νέοι κληρωθέντες δικαιούχοι θα λάβουν άμεσα ενημέρωση μέσω της αίτησής τους στην πλατφόρμα του προγράμματος και στη συνέχεια προσωπική ειδοποίηση για τη διαδικασία έκδοσης των νέων καρτών μέσω sms και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
LIFO NEWSROOM