Η Bank of China έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει το πρώτο υποκατάστημα της κινεζικής τράπεζας

Η Bank of China έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει το πρώτο υποκατάστημα της κινεζικής τράπεζας Facebook Twitter
0

Το πρώτο της υποκατάστημα στην Ελλάδα ανοίγει η κινεζική τράπεζα Bank of China.

Χθες, με την πρόεδρο της Bank of China για την Ευρώπη, Zhou Li  συναντήθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και μετά έγινε γνωστή η είδηση για το πρώτο ελληνικό υποκατάστημα.

Κατά τη συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, η κυρία Zhou ανακοίνωσε την ίδρυση, μέχρι το τέλος του χρόνου, υποκαταστήματος της Bank of China στην Ελλάδα.

Η Bank of China είναι μια από τις τέσσερις μεγάλες κρατικές τράπεζες της Κίνας. Η έδρα της είναι στο Πεκίνο αλλα διαθέτει και μεγάλο υποκατάστημα στο Χονγκ Κονγκ, απασχολεί 300.000 άτομα.Ιδρύθηκε το 1912 και είναι σήμερα η 8η μεγαλύτερη τράπεζα διεθνώς. Μέχρι το 2005 ήταν αποκλειστικά κρατική τράπεζα, ενώ μετέπειτα υπάρχουν και ιδιωτικά μειοψηφικά μερίδια.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρισμός για όλους: Ξεκινούν την Πέμπτη οι αιτήσεις για voucher διακοπών έως 400 ευρώ

Οικονομία / Τουρισμός για όλους 2024: Ξεκινούν την Πέμπτη οι αιτήσεις για voucher διακοπών έως 400 ευρώ

Οι δικαιούχοι μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα, την οποία θα χρησιμοποιήσουν για τη διαμονή τους σε όποιο ξενοδοχείο ή κατάλυμα της χώρας επιλέξουν
NEWSROOM
Στεγαστική κρίση: Ένας «καλός» μισθός το κόστος στέγασης – ο «εφιάλτης» της ανανέωσης

Οικονομία / Στεγαστική κρίση: Ένας καλός μισθός το κόστος στέγασης – Ο «εφιάλτης» της ανανέωσης του συμβολαίου

Αναλυτικός οδηγός ενοικίασης κατοικίας και τιμές στο κέντρο, τα βόρεια, τα νότια προάστια και τον Πειραιά - 52% η αύξηση στα μισθώματα οικογενειακών κατοικιών - Οι 9+1 λόγοι που αυξήθηκαν τα ενοίκια - Από τον Θέμη Μπάκα, e-real estates
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΠΑΚΑΣ