Παρατείνεται μέχρι τις 30 Απριλίου η υποβολή του πόθεν έσχες

Παρατείνεται μέχρι τις 30 Απριλίου η υποβολή του πόθεν έσχες Facebook Twitter
0

Παράταση έως το τέλος Απριλίου 2019 για την υποβολή δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων δίνει τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης που κατατέθηκε στην Βουλή.

Η τροπολογία ορίζει ότι παρατείνεται κατ΄εξαίρεση έως 30/4/2019 η προθεσμία υποβολής των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης και Δηλώσεων Οικονομικών Συμφερόντων, αντί 31/3/2019 που ίσχυε έως τώρα.

Με την τροπολογία δίδεται παράταση επίσης έως 30.4.2019 για την καταχώριση ηλεκτρονικά, από τους αρμόδιους φορείς, των καταστάσεων με τους υπόχρεους σε υποβολή ΔΕΠ και ΔΟΣ, έτους 2019 (κατά τα ισχύοντα λήγει τέλος Φεβρουαρίου κάθε έτους).

Στην αιτιολογική έκθεση σημειώνεται ότι με την παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων, ικανοποιείται αίτημα που υπέβαλαν δικαστικές ενώσεις και ακολούθως άλλοι φορείς υπόχρεων προσώπων επικαλούμενοι δυσχέρειες κατά τη συγκέντρωση των συνυποβαλλόμενων δικαιολογητικών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οικονομία
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM