Η εφαρμογή Google Photos έφτασε τα 100 εκατομμύρια χρήστες

Η εφαρμογή Google Photos έφτασε τα 100 εκατομμύρια χρήστες Facebook Twitter
0

Αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος εκτιμά και ανταποκρίνεται θετικά σε μιά εφαρμογή που λειτουργεί σωστά και κάνει ακριβώς ό,τι υπόσχεται με απλό τρόπο, το φωτογραφικό App της Google, Google Photos,  ξεπέρασε μόλις τα 100 εκατομμύρια χρήστες σε διάστημα 5 μόλις μηνών, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο επίσημο blog της.

Η εφαρμογή που χαιρετίστηκε για την απλότητα και την ευχρηστία της, αποκόπηκε από το Google+ πρίν από λίγους μήνες, και ανανεώθηκε καταφέρνοντας να συνδυάσει με επιτυχία μια σειρά από χαρακτηριστικά πολλών παρόμοιων εφαρμογών, όπως το iCloud της Apple και το Flickr της Yahoo.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπηρεσίες όπως το Twitter και το Pinterest, χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να φτάσουν τα 100 εκατομμύρια χρήστες, ενώ ακόμα και το Instagram, ιδιοκτησίας Facebook, έφτασε σε αυτό τον αριθμό ορόσημο σε διάστημα 2,5 χρόνων.

Η εφαρμογή Google Photos έφτασε τα 100 εκατομμύρια χρήστες Facebook Twitter

Σύμφωνα με ορισμένα από τα στοιχεία που δημοασιοποίησε η Google, το Google Photos απελευθέρωσε 3,720 terabytes αποθηκευτικού χώρου από τις mobile συσκευές των χρηστών του οι οποίοι ανέβασαν εκεί τις φωτογραφίες τους, ενώ ανάμεσα στα 10 πιό δημοφιλή θέματα που φωτογραφίζουν οι χρήστες είναι φαγητά, τοπία και πορτραίτα.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η υπηρεσία για να γιορτάσει τα 100 εκ. χρήστες:

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ