Μια νέα, δωρεάν, εφαρμογή ονόματι Moments ξεπήδησε μόλις μέσα από το εργαστήριο δημιουργικότητας του Facebook, το Creative Labs, η οποία μας βοηθάει να μοιραζόμαστε όλες αυτές τις φωτογραφίες των φίλων που έχουμε τραβήξει σε πάρτι, συγκεντρώσεις, γάμους ή βόλτες και ποτέ δεν τους στείλαμε, αν και τους το υποσχεθήκαμε.

 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κοινωνικού δικτύου η ολοκαίνουρια εφαρμογή για iOS και Android, ενεργοποιείται μέσω του πανίσχυρου (αλλά τρομακτικού για αρκετούς) αλγορίθμου αναγνώρισης και ανίχνευσης προσώπων και συνεργάζεται με το Facebook Messenger.

 

Μόλις εγκαταστήσετε στο smartphone το Facebook moments, αυτό θα ψάξει το φάκελο φωτογραφιών του κινητού και σε όσες αναγνωρίσει πρόσωπα φίλων σας, θα σας προτείνει να τις μοιραστείτε ομαδοποιημένες ανά πρόσωπο ή ημερομηνία μαζί τους με ελάχιστα taps στην οθόνη, εξηγεί η ανακοίνωση.

 

Εάν επιλέξετε να στείλετε ένα σύνολο φωτογραφιών, το Moments θα χρησιμοποιήσει το Messenger, προκειμένου να βρει τους friends που απεικονίζουν οι φωτογραφίες, ώστε να τις στείλετε σε αυτούς.

 

Δείτε πώς ακριβώς λειτουργεί το Facebook Moments, στο παρακάτω βίντεο:

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr