Το Twitter στέλνει μηνύματα σε χρήστες πως διέρρευσαν τα προσωπικά τους μηνύματα

Το Twitter στέλνει μηνύματα σε χρήστες πως διέρρευσαν τα προσωπικά τους μηνύματα Facebook Twitter
0

Το Twitter έχει ενημερώσει έναν μη ανακοινωμένο αριθμό χρηστών πως τα προσωπικά μηνύματά τους μπορεί να έχουν διαρρεύσει σε τρίτους για περισσότερο από ένα χρόνο.

Το bug στο λογισμικό που δημιούργησε το πρόβλημα εξέθεσε άμεσα μηνύματα μεταξύ χρηστών και επιχειρήσεων που προσφέρουν υπηρεσίες πελατών μέσω του Twitter.

Οι χρήστες που επηρεάζονται, ενημερώνονται μέσω μηνύματος που εμφανίζεται όταν κανείς εισέλθει στην εφαρμογή ή συνδεθεί στον ιστότοπο του Twitter.

Η εταιρεία δήλωσε ότι είχε επιλύσει το ζήτημα αμέσως μόλις το ανακάλυψε, στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο δεν δήλωσε με ακρίβεια πόσοι χρήστες είχαν επηρεαστεί, αλλά σε δήλωση αναφέρει πως ότι ήταν λιγότερο από το 1% των συνολικών χρηστών της.

Το δίκτυο έχει 335 εκατομ. ενεργούς χρήστες σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της εταιρείας, που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο.

Το Twitter υπογράμμισε πως δεν διέρρευσαν όλα τα άμεσα μηνύματα, τα οποία υποτίθεται ότι είναι ιδιωτικά, αλλά μόνο αυτά μεταξύ χρηστών και εταιρειών - όπως μια αεροπορική εταιρεία.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν κατά πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Τech & Science / Eurostat για προσδόκιμο ζωής: Οι γυναίκες ζουν πεντέμισι χρόνια περισότερο από τους άνδρες

Οι περιοχές της Ελλάδας με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής - Σε ποιες περιοχές ζουν οι μακροβιότεροι Ευρωπαίοι και πού στην Ευρώπη καταγράφεται το χαμηλότερο προσδόκιμο
NEWSROOM