Η Κομισιόν προειδοποιεί το Facebook: Η υπομονή μας έφθασε στα όριά της

Η Κομισιόν προειδοποιεί το Facebook: Η υπομονή μας έφθασε στα όριά της Facebook Twitter
0

Προθεσμία έως τα τέλη του έτους έδωσε στο Facebook η Ευρωπαία Επίτροπος Δικαιοσύνης προκειμένου να συμμορφωθεί με τους κανονισμούς της ΕΕ για τους καταναλωτές, διαφορετικά θα αντιμετωπίσει κυρώσεις.

Η Επίτροπος Βιέρα Γιούροβα δήλωσε επίσης σήμερα ότι η Airbnb προχώρησε στις απαραίτητες αλλαγές αφού της ζητήθηκε να το κάνει πριν από τρεις μήνες, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο δημοσίευμα του Reuters.

«Η υπομονή μου έφθασε στα όριά της. Ενώ η Facebook με διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει τελικά σε προσαρμογές στους εναπομείναντες παραπλανητικούς όρους υπηρεσιών έως τον Δεκέμβριο, αυτό συνεχίζεται για πολύ καιρό», δήλωσε η Γιούροβα σε ανακοίνωση.

«Είναι πλέον ώρα για δράση και όχι άλλες υποσχέσεις. Εάν οι αλλαγές δεν εφαρμοστούν πλήρως έως τα τέλη του έτους, θα καλέσω τις αρμόδιες αρχές καταναλωτών να δράσουν άμεσα και να επιβάλουν κυρώσεις στην εταιρία», δήλωσε.

Η Γιούροβα είχε ζητήσει τον Φεβρουάριο από την εταιρία και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συμμορφωθούν.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΤΗΝΑ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΕΡΕΥΝΑ

Τech & Science / Ο αυνανισμός στα πτηνά «είναι φυσιολογικός και δεν πρέπει να τιμωρείται», σύμφωνα με επιστήμονες

Νέα μελέτη δείχνει ότι η συμπεριφορά είναι πιο συχνή στα άγρια πτηνά απ’ ό,τι σε όσα τελούν υπό αιχμαλωσία, ανατρέποντας παλιές αντιλήψεις για το στρες και την ευζωία των ζώων
THE LIFO TEAM
ΥΠΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τech & Science / Ο ανεπαρκής ύπνος ενδέχεται να συνδέεται με την εμφάνιση καρκίνου σε άτομα κάτω των 50 ετών

Τα ευρήματα προστίθενται στις ολοένα αυξανόμενες προσπάθειες να εξηγηθεί γιατί τα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου αυξάνονται μεταξύ των νεότερων ενηλίκων παγκοσμίως
THE LIFO TEAM